Prema ovom španskom leakeru eXtas1s Call of Duty: Modern Warfare 3 dolazi na GP 24.07.
Glasina je od ranije ali sad kaže da može 100% potvrditi. Takođe jedna od njegovih glasina je za Dave The Diver-a da izlazi konačno za Xbox i da će biti na GP pa ćemo vidjeti.
To @djomla43 kad muva cure u klubu
“il’ još bolje razmenimo brojeve pa me cimneš da dođem da ti podesim sve i to ti je rešeno. ![]()
Jaooo a da vidiš tek fora sa Argentinom što je bila… Al pričam ti to kad se vidimo pošto su sad pustili moju pesmu pa sam zaboravio koja je tema. Aj živeli…” ![]()
Probao sam danas Dungeons of Hinterberg. Koliko mi se svideo art-style u trailerima, moram reci da mi se uzivo instalirano i pokrenuto, bas jako ne svidja. Cak bih licno nazvao i estetski not pleasing (ruzno). Gejmplej je druga stvar, deluje zategnuto, ali nije dovoljno da nastavim. Mozda ako neko ovde ili drugde krene odusevljeno da vice o utiscima o igri, razmislicu da se vratim.
Ali ideja za igru ja ODLICNA i orginalna.
(bar ono sto se sazna o premisi igre na samo pocetku)
Upravo me to koci da i sam probam igru, s tim sto je meni delovala ruzno jos u trejlerima. Sve ostalo zvuci kul, al meni grafika i dizajn puno znace a ova igra ne ostavlja dobar utisak. Ovo je jedan od glavnih razloga sto sam odustao od Persone 5, ubi me rugobna grafika (narocito u dungeonima), ostalo je bilo ok.
Nije mi bitan realizam, al dajte barem neku smislenu art direkciju. Svejedno, doci ce igra na red u nekom trenutku, pokusacu da igram zmureci.
Jel zna neko da li ce Star Wars Outlaws biti dostupan day 1 na Ubi+ preplati?

Sve Ubisoft igre i DLCovi su dostupni day one na ubi+.
Odlicno. Da uzmem mesecnu preplatu od 1000 din (seriesx) i odigram igru. Ne bih kupovao ni pod razno, pogotovo sto su cene novih igara na turskoj kao na US
Skuplje nego US ![]()
BTW, Ubi+ izbacuje day1 najjače izdanje igre (deluxe, premium, turbo giga mega).
Krenulo je! ![]()
Meni s druge strane, i Persona i ovaj Dungeons prelijepo izgledaju.
Delim mišljenje za Dungeons Of Hinterberg, taj dan kada je igra izašla i došla na GP dao sam joj šansu i prilično mi se svidela. Opuštajuća igra, sa puzzle dodatkom.
Upalim je, igram dok mi ne dosadi, ugasim je i tako u krug.
Trenutno sam u Antaliji, obišao Mediamarkt. Ne prodaju Gamepass kodove, ali npr. imaju turski MS Office ili Onedrive pretplatu na cards.

Успешно узето преко Индије 8 месеци плус један месец ГПУ и активирао ово наплаћивање за додатних месец дана па га угасио одмах и тако ме испало 10 месеци 3143дин, илити 314дин по месецу што и није тако лоше. Без икаквих перипетија, акаунт ми је на Турској али само преко ВПН-а ридимовао кодове и то је то (користио сам УрбанВПН који је бесплатан ако некоме буде требала инфо).
Xbox opet propo
Znam da Mafia ima ovde puno fanova, al mene ostavlja potpuno hladnim nazalost. Ceo taj period s gangsterima. Suskalo se o nekakvoj jakoj igri za avgust, ako je ovo to, za mene promasaj. ![]()
Bukvalno svako tromesječje kad daju ove finansijske izvještaje, ista priča. Xbox mrtav jer se slabije prodaje nego što se prije prodavao. Zanemarimo činjenicu da se i dalje koliko toliko prodaje, da ima 30-35 miliona korisnika te konzole. Zanemari da su profitabilni… Ne prodaje se kao PS5 = Xbox je mrtav.