[MT] Xbox Game Pass

Flintlock ce da bude vrh.

Uzmem kada mi se nesto igra i to je to. Na turskom store-u je oko 1000 dinara. Ako bude ovaj Flintlock iznad 80 mc ocena uzecu mesec dana

1 Like

Nadji demo i probaj. Batali ocene.

2 Likes

Je li potrebno uzimati kodove i za core i za gpu ili je moguće aktivirati indijski core i onda uzeti 1mj. turskog gpu-a direktno sa konzole?

Izasao demo?

Mozes da skines na Steamu. Za konzole nisam siguran al trebalo bi da ima i za PS5 i XS

kakva kuknjava kme kme kme :joy:

3 Likes

Mislim da će druge dve biti za koplje bolje jer Flintlock izlgeda kao da su developeri zagrizli više nego što im budžet dozvoljava. Igraću je svakako jer mi se dopada vajb igre, ali me baš zanima da li će da dobace tamo gde su zamislili.

1 Like

Moguce, ali sve sto mi vuce na japanstinu i anime prilicno me odbija.

Flintlock mi malo lici na Forsaken po kretenju, mada je koncept drugaciji.

Flintlock 8 recenzija sada samo, 66 na opencritic trenutno.

Ovo je pro i con iz Pure Xbox recenzije.

Svakako će se probati pošto je na GP. A i u Dungeons of Hintenberg isto ulećem.

3 Likes

Oke, ovo je već primamljivo! Dobar fajt i traversal su plusevi, često igre ovde omanu. Kažu oko 15h treba da se završi, zavisno od težine.

1 Like

Nula poverenja u reviews, dostigao sam konacno stadijum da im nista vise ne verujem.

Pogledas klip, ako ti se svidja art style, to je to.

4 Likes

Јел ниси имао проблема са активирањем индијског кода? Контам наравно индијски впн, али је л морам да пребацујем ацц на Индију или може да остане на турској адреси.

ja sam stavio indijsku adresu i plus vpn preko pc

a jel si morao karticu da unosis prilikom redeemovanja koda?

Sve piše ovde.
Može i bez kartice, svakako za Indiju je neizvodljivo dodati karticu zbog sms verifikacije.

1 Like

Dungeons of Hintenberg recenzije. Nije loše.

2 Likes

Super je igra, ne davi mnogo sa tutorialom.

3 Likes