Nije. Ako misliš na onu glasinu što su ovi influenseri govorili da će ljudi odlijepiti i da će biti big deal. Na osnovu samo toga, šutali su se svim i svačim, neki su čak govorili i Helldivers 2, neki ds će Dave The Diver konačno na Xbox što je realnije zapravo bilo ali to što se šuškalo je zapravo Valorant. ![]()
Koji je inače free to play ali imaju onaj neki deal sa Riot-om da imaš sve heroje i popuste ako imaš GPU. Pa tako jeste big deal u neku ruku ali ne na način kako mi razmišljamo o GP.
Ја мислим да сам највећи фан Мафие овде хахаха, скоро сам прешао целу трилогију, с тим да сам двојку прешао мали милион пута, и никад ме није сморила.
Ja sam igrao kad je original izašao kakva je to igra bila ova remastered u trilogiji je mnogo lakša od originala
Обзиром да је изашла годину дана након што сам се родио, мислим да нисам баш био у могућности да је играм хахаха
Imaš na pc ili starijim konzolama original to je pravi osjećaj mafie
Jao kad se setim. Kec je bio na 3 DVD za instaliranje.
I cuvena misija sa trkackim autom.
Ali muzika, atmosfera, prica, za to vreme je bila otkrovenje.
Daj sansu ipak mozda bude otkrovenje kao sa GTA 5.
Mene zanima kako ce raditi na Ally-u, te malo starije igre sa dobrom grafikom najbolji su fit za sadasnju generaciju PC handhelda.
Ta misija je i dalje smaračka ako kreneš da igraš Mafiu remake na classic težini
Bukvalno naučiš kako koji krivinu da udješ i onda čekaš da AI pogreši da bi došao do prvog mesta i pobede. Samo strpljenje ![]()
Imao čak i original disk na nemačkom jeziku. Nažalost mislim da sam to sve izbacio kad sam sredjivao sprat. Fantastična igra u to vreme. A bila je teška uff zbog mehanike pucanja i svega.
Mafia 1 samo PC verzija, console verzija je smeće na kvadrat.
Koliko su me puta psi lutalice ubili kad se sjetim tog horora
Tesko. Kod gta5 me sve privlacilo, samo mi gameplay nije kliknuo. Kod mafije me sve odbija u startu. Morao bih bas da ispucam sve sto me ceka na gamepassu pre nego sto bih skinuo mafiju.
Kako može da te ne privlači taj vajb tridesetih, špagete bolonjeze i Tommy gun ? Ne razumem te ![]()
Pola balkana sanja taj vajb
Drugari, treba mi pomoć. Pre godinu dana sam kupio Xbox live Gold 12 months Turkey. Kad sam pokušao redeem na konzoli, Something went wrong. Kad sam upalio Urban VPN na Turkey i pokušao redeem na sajtu, prikaže mi This code can’t be redeemed. It was purchased in a different region from your account. Šta da radim? MS account je sa turskom adresom i konzola je na turskom marketu.
Probaj drugi vpn, ako je kod za TR i nalog na TR mora proći uz VPN
Можда му је банован налог за куповине, у то спада и активирање кодова? Ако сам ја могао индијски код на ТР налог да активирам са УрбанВПН-ом, онда би он тек могао да активира турски код, али му је врв налог под катанцем
Nema to veze s banom. Samo odgovarajuća regija koda i naloga što znači da se proba još neki vpn. Vpn često kaže da je uključen i šta god, a ip adresa ista kao da je ugašen. Ima i takvih…
Hvala na savetima, svi su bili korisni. Evo kako sam rešio. Prvo sam proverio MS email-ove, nisam banovan.Onda sam podesio na PC Turkey kao region i uradio redeem preko MS Store na računaru uz aktivan Urban VPN na Tursku i ulogovan sa turskim MS accountom. Sve radi kako treba.
A mogao si i preko moba, bez da menjaš region kompa, no, bitno da radi.