[MT] Xbox Game Pass

Nego sta nego sam objektivan. Imao sam obe sad imam kredibilitet da kenjam :joy:

2 Likes

Imao sam i ja pa sam dobio ban :rofl: #nismoisti :rofl:

2 Likes

Samo Octopath Traveler igre su win, pogotovo dvojka koja je u suštini Day 1 release (tehnički day 2 jer je juče izašla na Xbox-u). Obe igre dobile super recenzije a u rpg grupama gdje sam ljudi ih često dižu u nebesa, baš voljen jrpg.
Ja keca kupio ali nisam još odigrao. Pročitah da imamo vremena da januara 2026. do tad ostaju na GP.

1 Like

Jrpg :grin:
1000001007

kredibilitet:

:grin:

2 Likes

Šta im fali? Odrastao sam na tome.

Ništa, ja ih ne volim, toliko…

Imam trenutno Game Pass for Console i EA pretplatu. Jel ima neki nacin da se upgradeujem na Ultimate i kako?
Pretplata mi traje do 21og ali ne bih cekao da istekne jer mi treba online.

Samo uzmeš GPU brt :grin:

3 Likes

0800100100 :grin:

5 Likes

Ekipa sa showcase-a.

3 Likes

1 Like

Ovaj Steamworld je gotiva. Ja cepam neku njihovu igru na fonu i bas je dobra

2 Likes

3 Likes

Relativno mlaka ponuda ovaj put. Neon White odmah znam da nije za mene. Journey to the Savage Planet bi mogao biti zanimljiv (mada me Gunk malo opekao, a deluju slicno), mozda i Case of the Golden Idol jer deluje potencijalno sasavo.

Ostatak meh. Dosadile su mi malo indie igre gde je sve lepo i opusteno al gameplay jedva da postoji. Posle sat-dva se samo zapitas, sta radim ovde uopste. :woman_shrugging:

2 Likes

Flintlock je bas “teskas”, zivo me zanima kako ce da ispadne… otkud to da nema na listi.

1 Like

U sledećoj turi. To i Dungeons of Hintenberg obe izlaze 18.07.

1 Like

Jeste malo slabija tura. Ja ću Neon White svakako da probam, digla se velika frka oko te igre kad je izašla 2022.
Što se tiče indie zavisi kako koja. Neke imaju daleko bolji gameplay od AAA igara.

Zamišljam 100 miliona malih indijaca kada vide kriket u GP:

5 Likes

Gamepass mi je prestao da radi. Kao da im je server pao ili tako nesto. Radio je do pre neki dan. Koristim turski nalog. Placena pretplata sve uredno pre neki dan.

A vama?