Htjedoh da probam danas ovaj Humanity na konzoli kad ono nema ga na GP niti uopšte na turskom store-u.
Nisam još provjeravao na PC Game Pass.
Kod mene ima na gp. US region
Evo sad ušao i pojavila mi se u recently added sekciji za Game Pass ali juče apsolutno nije postojala nigdje.
Vremenska razlika između Turske i US?
Nije. Došla je na GP isto kad i Lords of the Fallen, 30.05. Da je do vremenske razlike vidio bih je već 31.05.
Jel ima neko iskustva s igranjem gamepassa offline?
Juce nam puko net na nekoliko sati, sem Doom Eternala nisam nijednu drugu igru mogao da pokrenem. Pogledam na netu, kazu namesti xbox da ti je ‘kucni’, sto kad sam posle proverio vec jeste bio. Vidim da ljudi pisu razlicite stvari, nekima rade igre offline nekima ne. Nema jasnih smernica.
Razocaran sam da je ovako komplikovano. Xbox bi trebalo negde lokalno da zabelezi da imam pretplatu do tog i tog datuma, i da me pusti sve da igram offline ako hocu, do isteka tog datuma.
Neke igre treba jednom da startuješ pre nego što možeš da ih igraš offline, ili još jedom ako je bio update ili tako nešto.
Neke jednostavno ne funkcionišu offline, depends…
Ma bukvalno single-player igra koju sam dan ranije igrao, ne moze. Nema smisla.
Jedina stvar koju jos mogu da probam iduci put kad pukne net je da povezem xbox na mobilni hotspot samo toliko da pokrenem igru. Voleo bih da imaju neki zvanicni stav i proceduru, a ne ovako da se dovijamo i dumamo sta moze a sta ne.
Meni se desilo jednom dok sam igrao Psychonauts 2 da sam zaboravio ruter da upalim. Igrao je normalno offline nisam ni primjetio. Čak mi se sledeći put kad sam igrao sa netom otključali achievements koje sam uradio dok sam bio offline.
ko ceka doceka!
Dooobra prva polovina.
Sta je ovde dobro?
Evo ja skoro uvek igram offline, najviše jer mi se ne čeka update koji ponekad nosi i više od 40gb a kad si online hoće uradi update pre nego što igraš, nisam imao nikad problem sa starfieldom, bg3 i još par igara, sve sam normalno igrao.
Haha, i ja se pitam.
Probaću Still Wakes The Deep, Callisto nije loš ali prešao day one.
Sve što nisam igrao do sada
Klasicni Pony fanboy
Zamisli kad se ti javis kao objektivni unproforac
Callisto je makar solidna igra, za Still Wakes sam isto dobre stvari čuo, kao i za Octopath 2.
Dobar mesec.