Meni radi normalno. Search mi jedino ne radi, izbacuje grešku, moram manuelno igru da tražim.
https://support.xbox.com/en-US/xbox-live-status
Account and profile Major outage
Izgleda da sam bio prerano napisao. Danas počeo Jedi Survivor igrao normalno, sad ne mogu ni da se ulogujem.
Odlican deal, dzabana
a fazon 6x4 ovog corea jeftinije nego dva od po godinu.
uzimam onda ovo
Kako sad ide konverzija…?
Probaj prvo samo 6m core-a, ne uzimaj odma sve, ako ne gresim, potrebno je dodati karticu zbog mesečne naplate, a India traži sms verifikaciju prilikom dodavanja iste što kod nas ne prolazi.
imam paypal dodat odavno ali da probacu prco 6 samo
ako ideš core pa ultimate 3 meseca core su 2 ultimate. a ako imaš već aktivan ultimate onda nešto mnogo malo
Javi ako prolazi kombo uz PP, pa da se selimo svi za Indiu
Btw, na koju državu ti je PP registrovan?
Core ide 3:2
Console 4:3
EAplay 3:1
To je sve ako nemaš GPU, ako pak imaš, onda je dosta lošiji odnos, fazon za 12m core-a dobijes 4m gpu-a.
PC gamepas 3 meseca se konvertuje kao 2 meseca ultimate.
paypal je srbija
xbox nalog je slovačka (ranije je bio italija)
prolazili su mi pre razni kodovi za GPU od Argentine do Amerike, bez obzira na regiju xbox naloga, naravno treba ti VPN da reedemujes.
javim ovo za Indiju kroz sedmicu dve, ako neko ne proba pre mene
Koja bi mi bila najjeftinija opcija za bulk kupovinu? Jel ovo sa Indijom pije vodu meni? Vidim da treba SMS da se salje kad se ubacuje kartica.
Kumu je istekao GP skoro, tako da sam imao test nalog za Indiju.
Njegov acc je Turska, kartica već dodata.
Kupljen Core za Indiju, redeem uz VPN bez menjanja regiona, prošlo ok, ne trazi karticu. Dodato još 6 meseci Core-a.
Na kraju uzet GPU 1m za Indiju (može i global), poslednji korak kaže ako se uključi recurring billing dobije se još mesec dana free.
Fun-fact na poslednjem koraku stoji da je sledeća naplata u Lirama iako sam šibao kodove za Indiju, sve prošlo ok, tako da do 11.05.2025. lagano rešen GPU kumićima.
Ukupan ceh za 2*6m Core i 1m (tj 2m zbog recurring billing-a) GPU 2753
Da dodam i ovo, konverzija 3:2 iz Core-a u Ultimate važi samo ako nemate aktivan Ultimate. Ako imate Ultimate, odnos je dosta lošiji, za 6m Core-a bi dobili 81 dan.
Ako već imate Core na TR, mislim da neće dozvoliti redeem sa drugog regiona.
Jel tu moram cekati da mi istekne pretplata? Ja sam trenutno na turskom store, i imam karticu ubacenu. Da li da cekam da prodje pretplata ili mogu sad vec da dodam core?
Moraš čekati, prvo ti neće dati da uradiš reedem, drugo mnogo manje ćeš dobiti.