Pokreće se stalno diskusija da se igre prodaju slabije zbog Game Pass-a pogotovo sad sledeći CoD koji inače mnogo love donese, teorija je će ostaviti mnogo para na stolu ako ga stave na GP. Već jednom su na onom business update rekli da će sve biti na GP ali bez obzira na to, opet su počele kruže da priče kao da oni imaju debate da li da stave CoD novi na GP. Apsolutno jeste dovođeno u pitanjebali sve su to naklapanja i niko pojma nema ništa.
Pozdrav, oprostite što smaram, nego probao sam da uzmem onaj trial preko konzole i preko telefona ono 14 dana xbox gamepass ultimate i normalno da ne mogu nase kartice, tjst trazi mi da se poklapa biling adresa sa platnom adresom kartice. Sada sam nasao na g2a neki united states 2 mjeseca kod trial što vec(valjda dodje kod) za usa pa me zanima hoce li mi to raditi sa nalogom, ili koji je najprostiji nacin da uzmem taj mrtvi jedan mjesec gpu-a?
Da da, novi mi je nalog, zato sam i ovako brucoski nastrojen😂
Zanima me samo hocu li moci sa tim kodom da reedemujem preko konzole jer je usa kod a nalog mi je usa cini mi se
Majko mila, kad odigrati sve ove igre, ne znam kud ću pre od igara, što na Plejci, što na Game Pass-u, a još pre neki dan instalirao RDR2 da obnovim gradivo.
Ovaj Chants of Sennar zamalo nisam kupio za PC, sad mi drago da nisam.
Slušao sam dosta o njoj na podkastu jednom i tako mi je abstraktno zvučala da i dalje nemam pojma šta je igra. A neću da tražim po yt, ovako ču je definitivno provjeriti na GP.
I moving out 2 je super zezalica za coop. Iz nekog razloga je do sada bila preskup uvek. Verovatno jer i oni znaju da nema bas puno dobrih i zaraznh igara za coop.