[MT] Xbox Game Pass / 250+ igara / $9.99 - $14.99 Ultimate Xbox+PC

5 Likes

Ajd, konačno ću da probam Chicory. Pominjao sam već da mi je ubjedljivo najbolji podkast Minnmax, tu igru sam zapamtio zbog njih. Oni svake godine biraju top 20 igara, oni ih zovu Two Tens, prvo imaju jednu epizodu gdje nabacaju jedno 50 igara, onda u drugoj to prorijede i poredaju. I sjećam se proÅ”le godine da im je upravo Chicory zavrÅ”io na prvom mjestu. Meni na oko nije privlačna, ali ovako ću joj dati Å”ansu definitvno.

Evo te epizode.

2 Likes

Lana obavezno, Cassette Beasts da probam, ostalo ako ikad nađem vremena.

3 Likes

Solidan indie mesec, ja srecan.

Al sto mi drago da vidim da ovi minnmaxovci hvale Guardianse, nisam ocekivao da ih vidim na listi. Premotavam kroz podcast da nadjem gde pricaju o igri, kad sam cuo 'one of the biggest surprises of the year for me", odmah sam znao da je to. :sob:

Kako su nas Avengersi upropastili, to je strasno. Nebrojeno vec komentara sam procitao gde ljudi kazu da su igru odignorisali zbog avengersa, a kad su probali prijatno se iznenadili.

6 Likes
1 Like

Opa! Prvi Supraland sam promaŔio dok je bio na gamepassu, a vidim da ga mnogi hvale, iako pre toga nikad čuo za igru nisam.

Lepa vest, taman za vikend.

Odlična je igra. Ako neko zaista hoće igru bez mape i pokazatelja, ovo je pravo reÅ”enje. Jak Portal vajb.

1 Like

Javite utiske, meni igra kreÅ”ovala već 3,4 puta na Xu…

Meni je odmah posle učitavanja bio crn ekran. Ja čekam, neće, onda stisnem Home i nazad u igru, radi. Igrao sam sat, sat i po bez problema.

I pljuŔte achievementi, igra je baŔ darovita na tom planu :achievment:.

1 Like

Toliko sam i ja igrao, svaki čas me izbacuje u meni.
Probaću kasnije ponovo.

Sasvim solidne kritike za sad. :clap:

4 Likes

BaÅ” lepo izgleda. Podseća me po animaciji lika na Limbo, a vibe pomalo na Flashback.

1 Like

Lana obećava, taman malo da razbijem perspektivu poslednjih par igara iz prvog lica koje sam igrao.

Heh, nisam jedini kome liči na Flashback.

2 Likes
1 Like

Ovo sam čekao ceo život :grin:

4 Likes

Ode ovo u Gold v2.0:

2 Likes

Cuvaju se za 11. jun :joy:

1 Like

Ma tad ce biti sve sami bengeri :joy:

1 Like