Ajd, konaÄno Äu da probam Chicory. Pominjao sam veÄ da mi je ubjedljivo najbolji podkast Minnmax, tu igru sam zapamtio zbog njih. Oni svake godine biraju top 20 igara, oni ih zovu Two Tens, prvo imaju jednu epizodu gdje nabacaju jedno 50 igara, onda u drugoj to prorijede i poredaju. I sjeÄam se proÅ”le godine da im je upravo Chicory zavrÅ”io na prvom mjestu. Meni na oko nije privlaÄna, ali ovako Äu joj dati Å”ansu definitvno.
Evo te epizode.
Lana obavezno, Cassette Beasts da probam, ostalo ako ikad naÄem vremena.
Solidan indie mesec, ja srecan.
Al sto mi drago da vidim da ovi minnmaxovci hvale Guardianse, nisam ocekivao da ih vidim na listi. Premotavam kroz podcast da nadjem gde pricaju o igri, kad sam cuo 'one of the biggest surprises of the year for me", odmah sam znao da je to.
Kako su nas Avengersi upropastili, to je strasno. Nebrojeno vec komentara sam procitao gde ljudi kazu da su igru odignorisali zbog avengersa, a kad su probali prijatno se iznenadili.
Opa! Prvi Supraland sam promaÅ”io dok je bio na gamepassu, a vidim da ga mnogi hvale, iako pre toga nikad Äuo za igru nisam.
Lepa vest, taman za vikend.
OdliÄna je igra. Ako neko zaista hoÄe igru bez mape i pokazatelja, ovo je pravo reÅ”enje. Jak Portal vajb.
Javite utiske, meni igra kreÅ”ovala veÄ 3,4 puta na Xuā¦
Meni je odmah posle uÄitavanja bio crn ekran. Ja Äekam, neÄe, onda stisnem Home i nazad u igru, radi. Igrao sam sat, sat i po bez problema.
I pljuŔte achievementi, igra je baŔ darovita na tom planu .
Toliko sam i ja igrao, svaki Äas me izbacuje u meni.
ProbaÄu kasnije ponovo.
Sasvim solidne kritike za sad.
BaÅ” lepo izgleda. PodseÄa me po animaciji lika na Limbo, a vibe pomalo na Flashback.
Lana obeÄava, taman malo da razbijem perspektivu poslednjih par igara iz prvog lica koje sam igrao.
Ovo sam Äekao ceo život
Cuvaju se za 11. jun
Ma tad ce biti sve sami bengeri