Ja sam presao samo turotiral, deluje zarazno ali meni izgleda kao trials za mladju publiku.
Skini i Spolsion Man i Ms Splosion Man, super platformice. Ako nisi igrao Deathspank, obavezno probaj, mozda i najbolja XBLA igra ako mene pitas, ima i 3 dela, jako duhovito sa iznenadjujuce kompleksnom i zaraznom RPG mehanikom. Costume Quest od Tim Safera je takodje odlican.
Ako volite avanture, skinite prvo Monkey Island SE 1 i 2, kao i Sam and Max rimejkove, 2 nastavka sa po 6 epizoda. Telltale je radio i Wallace and Grommit i Back To The Future serijale.
@studiovpc
Imam ja negde torent, poslacu ti kad dodjem kuci, ali za ceo pack, pa ti samo cekiraj sta ti treba. Fora je u tome da se xbla igre mnogo cesce nalaze u paketima i kolekcijama, a redje zasebno, zato ih pretrazivaci ne pronalaze. Izvinjavam se na offtopicu, ali ovo je vazno napomenuti…
Evo jos nekih preporuka koje do sada nisu spomenute
Lara Croft and Guardian of Light
Alien Breed 1, 2 i 3
Super Meat Boy
Castle Crashers
Orcs Must Die
Bastion
From Dust
Ako volite retro zezalice, imate Rez HD, Geometry Wars 1 i 2, Space Invaders Infinity, Pacman Championship DX.
HD rimejkovi Earthworm Jim, Bionic Commando Rearmed, Megaman X10, Sonic CD, Scott Pilgrim, Turtles in Time, Final Fight sa pogledom “iz automata”, se podrazumevaju…
Logicko-strateske: Plants vs Zombies, Puzzle Quest 1 i 2, Might And Magic, Worms 2, Peggle…
Od Full igara koje su prebacene na Live moze se naci svasta, prvi Portal i Crysis portovan za Xbox su mozda najzvucniji. Mozda Crysis i ne izgleda kao na high end PC-ju ali izgleda strava za konzolu iz 2006.
Ja sam vec nabacio 50-tak arkada i to je bukvalno kao da posedujem jos jednu konzolu pored xboxa 360. Ali, pitanje je kad ce doci na red pored “velikih” igara…
Lepo je imati legalne igre i treba podrzavati male developere, naravno. Mozete da cekate crni petak ili neka snizenja i promocije pa da prodjete relativno jeftino, ali JTAG-ovan xbox je ipak way to go. My 2cc.