Cekaj bre, ko se jos zove shamso69 ![]()
![]()
Istripovao sam se sad opasno jer mi je to nick na forumu.
Aventurier #244939836
Cekaj bre, ko se jos zove shamso69 ![]()
![]()
Istripovao sam se sad opasno jer mi je to nick na forumu.
Aventurier #244939836
Dodam te kada budem kuci inace to ti je Vedran na Boxu
![]()
Hahahahah pa da l je moguce.
Obisao sam ove godine sve koncerte sto su imali ![]()
Nije mi jasno kako ljudi brzo nisane sa kontrolerom. Ja ne mogu nista da pogodim pa ne znam sta da je
Ima neke tips&tricks za koje treba da znam?
Moras da igras fps na konzolama par godina da budes ok ili bas dobar. Ili moras da budes bas talentovan ![]()
Nišani tako što se krećeš. Akcenat na levu pečurku, desna je samo za finesu. To je u mom slučaju.
Nekako mi najvise odgovara Lucio ali problem je sto se ljudi dosta rastrkaju po mapi pa onda haos bude. Tenak otrci i pogine u sekundi ![]()
Zanimljivo mi je ali nekad bas lose utice na moje ponasanje po okolinu ![]()
Neko vidim i da je cross play ukljucen, pa da li nas sa konzola uparuju sa PC igracima?
Meni je svejedno. Kad prvu FPS(like) igru odigraš na džojstiku (Total Eclipse 1988.), posle više ništa nije problem.
Ja sam 2015-te presao sa PCa na Xbox One da igram primarno online shootere. Bio sam totalni pocetnik jer sam pre toga iskljucivo igrao kbm.
Kao i sve ostalo u zivotu, samo je potrebno vezbati, stvoriti naviku, i muscle memory.
Overwatch definitivno nije optimalna igra da se uci kontroler jer je brza, cak i na konzoli. Ja sam na BF4 onomad naucio, i Ghosts. Da se ne hvalim, ali sam danas top tier fps igrac.
![]()
Sto miki kaze, je dobar tip, fokusiras se da ti je crosshair na sredini ekrana, vecinom ciljas sa levom pecurkom, desna je za finese. Bar u pocetku. Posle par meseci kada sve predje u naviku neces ni razmisljati. Takodje, svaka igra ima slabiji / jaci aim assist , treba ka osetiti i pametno ga iskoristiti.
Negde sam citao da ako u OW2 bude crossplay sa PC igracima da konzolasima ugasi skroz aim assist.
Samo strpljivo i srecno. ![]()
Da li ti je aim assist ulljučen?
Jeste ali mislim da kada je crossplay upaljen, aim assist je ugasen.
Ako si na konzoli, cross play je uvek sa drugim konzolama u ranked mečevima.
klokovao sam monitor na 75hz, i mogu reci da se vidi razlika, i dalje se oseti stucanje ali manje, a razlika je “samo” 15 hz, sad razumem zasto neko uzima sto veci broj osvezavanja.
Bih silver 2 i nakon 7 pobjeda me stavio na silver 3, omg.
Krenuo update, stala instalacija i neće pa neće. Obrišem igru, krene instalacija i onda zakuca, nekad na 500mb nekad na par GB, jednom pred kraj, na 98%.
.
Meni je sinoć na switch skinulo update bez problema

Jedino mi je glupo što paladins radi u 60 a overwatch u 30 iako su vrlo slične igre na istom uređaju
Čekaj bre, ti si to nešto skoro kupio switch? Koji switch si uzeo?
Onaj prvi model što može softmod ali igram samo ftp igre