Jbg, igra je f2p, to se i ocekivalo, realno mislim da je ovo i bolje kad je free naslov!
Ja bih uzeo da si na PS
Svakako racunam kao da si mi dao ![]()
Omg! Prvi put ikada da sam u Diamond rangu, i sada sam upravo skočio iz Platinum 1 u Diamond 5
. Mislim da je vreme da deinstaliram igru i sačuvam ovaj nivo, jer verovatno nadalje mogu samo da potonem ![]()
![]()
Deinstaliraj, vrati se malo realnom zivotu.
jedan post nisi napisao mesec dana ![]()
![]()
Posao, i kad imam vremena da igram, ona upalim partiju dve OW2 da potamanim nekog pa nazad na šljaku.
Igra li ko?
Koliko juce sam bio na silver 4, pa na silver 1 juce popodne, i sad na gold 4.
Mislim da ću sačekati S4 da nastavim pošto je trenutni matchmaking raspad živi, takođe novi support hero dolazi tad. Ja trenutno Plat 2, ali izlgeda da je ranking sistem samo kozmetički i ne predstavlja tvoj realan nivo
.
Interesatno, na Twitch Apex gleda skoro 80k live, a Overwatch 15k.
A kad udjem u PlayerCounter, Apex igra 296,123, a Overwatch 715,245.
Izgleda da su Apex streameri zanimljiviji, takođe Season 4 u OW2 je upravo počela pa je možda zato broj igrača poveći. Kod mene i dalje tank/dps roles traži +7 minuta dok je support nekih minut dva.
Meni nadje igru u roku od 5 min, ali me nervira sto nema vise onih legendarnih filmica, sticem utisak da samo stede da se ne cimaju.
Recimo tako kul, dosta ljudi ima zelju da igra samo zbog ovakvih shortova:
A sad samo dobijamo origin storijeve, kao ovo:
Nema mi community kao nekad, kao da lagano tonu. Mozda gresim, sto znam.
Pa uvek smo dobijali story video kao ovaj za Lifeweavera, svaki heroj ima jedan takav story. One mega filmove dobijemo kada je Blizzcon ili sličan događaj, mada si u pravu, dosta je prošlo vremena od poslednjeg.
Cak za neke nemaju ni origin story, kao za Pharah-a.
igra li ko wp?
Ja nisam neko vrijeme reko aj da probam, usao sam u opcije stavio aim smoothing u of i reduce hud cam shake i vec se vide rezultati sa kontrolama.
Tako da ko igra neka obavezno procacka tips.