ja isto, ali dok se ne ustosim ful, obicno igram sa pharah, nekad sam top nekad ne, pa vezbam da imam jos nekog heroja da menjam po potrebi, pa za par dana…
Kiriko ulazi u Comp
Svi će je sada igrati ko ludi
Daj battle net, pokusao sam ne mogu da te dodam sa ovim. Treba ceo nick + oni brojevi iza #. Jer sam ja na plejci. Daj da te dodam pa da igramo sutra.
A jes vala sto je komplikovano da se doda neko preko battle.net znaci pi…
Nije strasno. Navikao sam zbog cod-a. Mora da se kuca ovaj gornji nick i onda onaj broj, npr #2034519.
Malo me iznerviralo što u Role Queue ljudi mahom ne znaju šta rade pa sam otišao na Open Queue, i bogo moj, koja je ono anarhija, četiri tenka i healer ili pet dps. Ludilo. Igrao sam Dva i Zen prema potrebi, dovoljno je imati jednog healera koji koliko toliko leči i pobeda je laka.
Ja sam probao Unranked Open Qeue.
Pa tek to kakva je anarhija sunce ti. Dvoje na jednom kraju mape dvoje na sredini i dvoje na drugom kraju skacu jedan oko drugog. ![]()
Proći će dosta vode Dunavom dok se ovo malo izniveliše gde ko pripada.
widow je isto dobra, ko ima dobar aim da meraci
Ja i drugar konstantno igramo Open Qeue, tj onaj quick match i šta nam zapadne to igramo:joy: Tako od početka igramo, druge modove nam ni ne da koliko sam skontao
Havarija tamo, kao pušteni s lanca svi.
Ja tenk, svi asault i ajmo u defense
Ili ja tenk, svi asault i ajmo u napad
Igram sa D’vom, sa Tracer-om, sa Pharah-om ponekad (ako se tako zove) i sa Bastion-om ali njega su uklonili. Menjam često u zavisnosti od situacije. A uzimam i onog grmelja sa čekićem i štitom kad je potrebno.
Inače večeras se siti izigrasmo, bile su baš dobre partije, napravio sam 25 kill streak sa D’vom. Pravio sam im pometnju u redove, vidim snajperista nas smara doletim gore do nje i unesem joj se u facu sa svime što imam i odmah nazad da blokiram projektile za moje.
Nisam znao da ona može i u vis da poleti, ja sam do pre par dana samo po zemlji išao sa time, sad sam progledao ustvari. ![]()
@Djordje1990 kad te dodam pisem ti ovde, pa da vidim kako je kad imas tim ![]()
Inace igram Sombru i mogu vam reci da je bolesna, bar za moj stil igre. Kad se uvezbas sa hakovima i onim teleportom, gotovo je nemoguce da te ubiju. Trudim se da uglavnom hakujem hilere i bas se vidi velika razlika kad se koristi Sombra na taj nacin. Baptist mi se isto bas svidja. Oruzje jako dobro za hilera, plus mi odgovaraju nacini na koji hila. Jedina zamerka: kakva god random ekipa da se sastavi, nije uravnotezena + ljudi su rastrkani po mapi i ginu 1 po 1.
Ja sinoć probao na switch još samo na da se naviknem na kontrolere i žiroskop što mi više smeta nego koristi
Boop!
Lol, razumem ih, svi bi damage ili poneko i tank. Support klasa nije baš napravljena da bude odlučujući faktor u igri, i kada support ostanu “sami sa sobom” retko kad se možeš izboriti i ostati živ. Nije toliko atraktivna uloga.
Poslao invite @Djordje1990
U igri sam ali mi nije nista stiglo
Baci pogled u friend request, ako nema poslacu opet…ovo dodavanje ljudi je postalo stresno jbt.