[MT] Ghost of Yotei

Jesu boga mi, i hvala bogu da neko od velikih medija napokon priča o tome.

Iako se ne slažem sa 99% IGN Recenzija, moram da kažem da su sve pogodili kako je, jer ono stvarno je same old same old, čak je možda i borba još jednostavnija nego u prvom delu jer nemaš stances. Nisam verovao kada sam pročitao ali jeste tako.

Ovo je iskustvo jbg, sve je ostalo top notch, ne može sve da bude savršeno. Ima ljudi koji će ovo dizati u nebesa kao što rade i ljudi koji će reći da je jbg sve super sem borbe, i to je ista priča kao sa kecom.

EDGE je dao igri 7 inače.

Assassin’s Creed Shadows je dobio 8 inače od njih.

Inače, nije oduvek bilo ovako, PlayStation je krenuo sa ovim fazonom sa PS4 generacijom. Sve igre su slične, sve pričaju neku jako tužnu i sjebanu priču, igraju iste karte sa svakim sledećim naslovom. I to za sada prolazi.

Rise of the Ronin i dalje ostaje najbolja igra koja pokriva neki japanski period po pitanju gameplay mehanike.

Svet Kompjutera dao igri 64 :smiley:

1 Like

Ja sam rekao čim sam video prvi trailer, Ghost of tsushima sa zenskim likom, iste mehanike, grafika, kao dlc igrica. Ne hejtujem igricu. Dobra je, ali nista novo i vredno kupovine na day one relase

1 Like

E ako je SK dao tu ocenu, onda nema razloga da igramo igru uopste. :roll_eyes:

5 Likes

Znao sam da je neki problem cim nije 95, znaci combat los. Doduse mozda mi nece smetati, u danasnje vreme ne trazim vise neke super kompleksne mehanike, zadovoljava me cak i ono rudimentarno izbegavanje u Calisto Protocolu.

1 Like

To sam vidio još u onim prezentacijama ali mislim da je isto. U Tsushimi si morao da mjenjaš stavove za različite protivnike a sad se mehanika čini ista, samo mjenjaš oružja. Odnosno, bar sam ja tako shvatio iz one jedne njihove prezentacije.

Pa majka mu stara, prošlo je 300/400 godina između Cušime i Yotei, napredovali su, uvežbali i pojednostavili tehniku, ne treba im više 6 različitih oružija i ostalih bakrača. Kome smeta jak kombat napredak?! :grin:

1 Like

Brat Wahad dao Shadows-u 93, a ovde nalazi neke zamerke. Placeni licimur. :rofl:

6 Likes

Kompletna igra brte, ne ko ovo, sve prelepo, dođeš da se biješ, kao da retardirana deca pravila mehaniku.

Inače mehanika u Shadows-u je brate nešto što nismo videli jedno pre 10 godina u vreme Originsa :smiley: koja kompletna igra brate ? Pa ljudi iz Ubisofta su najbolji što se tiče Copy-Paste stvari koje imaju. Uzmeš Far Cry i oduševiš se kako je sve bukvalno isto sa malim kozmetičkim promenama. Ne kažem ja da Shadows nije lep sam po sebi, ali nemoj me zajebavati sa pričom o gameplay-u i mehanici koja je ostala ista još iz vremena PS4 AC naslova.

1 Like

Nemoj da se ljutiš, sve je okej.

U Shadowsu makar imaš izbor kako ćeš igrati, ne kao dete sa cerebralnom paralizom ovde, ukoče ti se i noge i ruke i krećeš se retardirano.

Ih bre brate, zamisli da se posvadjamo oko igre :smiley:

Meh, jeste da imaš izbor, fleksibilnost kretanja sa devojkom i jačinom udarca kao da te udara MikiBanter, ili da uzmeš Matijasa Lesora, koji ne može tarabu da preskoči, ali može sam da pokolje pola Japana :smiley:

1 Like

Shadows osim što izgleda bolesno sve ostalo go kurac, dosadniju igru nisam igrao pa ne pamtim…
Gemeplay revolucionaran, ubiješ bossa za 12 sekundi :grinning_face:

4 Likes

Sreća pa sam uplatio Ubisoft+ 1000 dinara. Toliko je i vredela igra, realno.

3 Likes

3 Likes

1 Like

Da bukvalno je ovo utisak posle prvih par sati.
Čak je i pozicija na ekranu i button layout identičan kao u got, stances su weapons i tjt.
Swordsmana napadaš sa swordom, spearmana sa dual wield mačevima itd.

2 Likes

Uh bas je dobar Yotei za sada. Vuce na 10/10 i GOTY. Uboli su savrseni Kill Bill revenge vibe umiksan sa tradicionalnim samurajskim. Takashi closeup kamera je sjajna. Atsu ima dosta karaktera, mnogo je vise movie-like nego sto sam mislio. Verovatno jedna od najboljih PS ekskluziva.

7 Likes

Izgleda sam dobio drift na kontroleru- leva palica. Ne kapiram, nisam palio ps5 skoro 6 meseci. Kontroleri su bili u fioci kao i svi ostali i juce igram Yotei kad vidim Atzu zanosi u desno a ne diram kontroler.

To je zbog diska, digital ne vuče u stranu :grin:

5 Likes

Eh, a govorio si da se drift desava samo noobarama koje ne umeju da igraju igre, kad vidi sad, desilo se i mocnom Chodex Pro GEJmeru :smirking_face::joy:

1 Like