Da znaš samo ![]()
8 je sasvim ok ocena za igre. Ponašate se kao da je sve ispod 9 đubre koje ne treba igrati. Skala ide od 1 do 10, oko 5 se zapitaš da li je igra vredna pažnje.
Nije problem što je IGN dao 8 ili šta god, problem je što na MC njihova ocena ima težinu kao pedeset drugih sajtova zajedno. Nijedan gaming medij ne bi trebalo da ima ovakav uticaj. Na kraju krajeva, to je samo nečije subjektivno miišljenje.
Nije problem ocena 8, nego IGN koji vecinom daje ocene manje od drugih, pa sam se samo zapitao dal su svi ludi, a oni legendarni kriticari ![]()
Meni se zapravo dopada ako su stroži. Mislim da se prelako ostali šutaju sa tim desetkama i devetkama.
Collector je dosta “mali” mada i prvi deo je bio u manjem pakovanju. Ali je bio jeftiniji nego ovaj primerak i imao je STEELBOOK to Sony-ju neću nikada da oprostim. Pošalji mi taj jebeni cd kada ti platim 250 eura, jebala ih digitala. Ali kvalitet kolektora je nešto nesvakidašnje i tu nema prigovora. Kutija ova drvena je maltene neki pvc materijal. I sve ostalo je premium kvalitet u poredjenju sa drugim collector’s izdanjima.
I naravno, ništa bez kutije. Mačke i kutije, drevni spoj. ![]()
Jel bio neki edition sa bijelom mačkom?
Dadan Karambolo edisn stize krajem godine ![]()
Vidim kako se zoveš, ali čekaj, ti za svaku igru kupiš collector edition? ![]()
Identitet nije tajna. Znaju to pojedine osobe. ![]()
Pa skoro za svaku koja me iole zanima. Ali u poslednje vreme uspem i da zaboravim kao npr Tony Hawk 3+4 i Kingdom Come 2 , mada neki naslovi nemaju collector’s edition.
Probao ovo, prešao uvod, jašem konja, gledam lepe planine, prirodu i ta sranja.
Prezentacija, zvuk, grafika, režija, muzika, aposlutno je sve top notch.
Gameplay, teško sranje. Isto kao u kecu, ne znam kako nisu uspeli da naprave drugi sistem mehanike za borbu. Počeo sam na hard, i sećam se isti utisak kao u kecu. Ono totalno nahajpovan, prva borba, kad ono, mućak. Toliko plitko i jednostavno da mi ubije sav doživljaj pre toga.
Mada Ghost of Yotei će biti kao Tsushima, igra se zbog iskustva, priče, ne zbog dubokog gameplaya.
Sad kad dođeš kući a ne radi disk drajv ![]()
ma bezveze je stavljati ovako nesto posle Kolektorovog posta
Sto si ljubomoran na mene brate?
Na tebe nikad brate moj!
Krivo mu što nema disk na konzoli ![]()
Good riddance
Ruku na srce, ne djeluje tako strašno kad pročitaš. I dalje kaže da voli te igre i da su dobre itd. Samo je opinoon peace kako su tonom slične itd.
Ipak, to ga neće spasiti od horde koja će pročitati samo naslov. ![]()
Da i ne.. ruku na srce osvete, tuga i bol su najjaci motovatori… nije da bi se neko cimao za cizburger toliko ![]()