Slazem se. Generalno imam 4 Series X|S, 2 dualsense i 2 switch 2 pro kontrolera. Nemam gde vise da ih cuvam.
u ovaj fioci svw jedan preko drugog.
Nisu to dobri uslovi moj Dacho.
Auu al su zajebane borbe na hard.. parry se jedva moze uhvatiti. Moram naci neko resenje.
Hard u Yotei je medium u Ghost of tsushima, ne brukaj se
Sto se mucite i izigravate neke pro gamere? ![]()
Normal na Yotei sasvim prijatno iskustvo.
Inace borba je do jaja. Ne znam o cemu pricate. Jedan od najboljih i najfluidnijih combata koje sam video. Takashi Mike kamera, krv do kolena i udri parry.
Ima dve težine posle, tako da mi je hard taman izazovan da mi ne bude dosadno…
Što se tiče gameplaya i borbe samo je jedan član rekao da ne valja i to posle uvodne borbe i 15 min igranja, da je dobio igru na review verovatno bi bila 93 ili čak 94 ![]()
Hard je baš taman. Kontam da može još da se odvrne težina kad se nabudži maximum health sa hot springs.
Ono kampovanje je bukvalno cheat code. Nije zanimljivo kad stalno možeš da napuniš spirit. Koristim ga samo kod velikih utvrđenja kad me smara da se šunjam
Kako hendlujete sa onim zutim napadom protivnika kada vam odbaci oruzje? Treba da se drzi trougao pa da se otpusti. Prebrzo to odrade, tek sto stignem da pritisnem trougao on me vec razoruza. Govorim o borbama sa bosovima.
Potraži po skill tree, ima skill, counter disarm il nešto sl. se zove, a i trebalo bi da možeš da dodgeuješ ili jednostavno da prekineš sa heavy strike čim vidiš žuto
Jes malo sutra, Tsushimu sam prešao na Lethal, ovde je Hard prilično izazovan
Koji fazon, ceo dan igram Yotei na Portalu i gledam Shoguna na Dizniju u isto vreme.
First world problem, nervira sto ekran bas ne cini pravdu ovoj igri sa najlepsim HDR-om. Sony takodje nece da ispravi bug pa HDR na SDR konverzija ne radi bas idealno. Ali svejedno, izgleda i radi predivno u portabilnoj formi.
Naravno da je HDR + OLED daleko bolji, ali zanimljiva spravica i sjajna kupovina za 150e, moram priznati. Takodje, ne postoji portabilni uredjaj sa kvalitetnijim kontrolama.
Lag nije mnogo primetan, vrlo je ugodno i tajming za parry se lako ubode.
Lomim se i da uzmem zlatni kontroler, mozda cak i Collectors ediciju ![]()
Probao sam sinoc igru, na 2k oled monitoru u performance modu izgleda lepo, detalji vode, kise top, posle sam prebacio u hdr gde je grafika jos lepsa ali slika nije sto se kaze kristalno cista da uzivas u igri ( ispratio sam par strimova da vidim razliku na pojedine scene) tako da mislim da je ova igra za Pro konzolu bombona
Iiiiiii ko to kupuje 386. PS5 po redu ![]()
Poceo danas Ghost of Yotei, igra je bas bas dobra. Mnogo lepo izgleda i lepo radi, obican ps5, performans mode. Rivendz stori ne moze da omasi, plus je ovo pravi western u Japanu, ono skroz Kill Bill. Na hard je igra prilicno izazovna, makar na pocetku, dok se ne dobije koji apgrejd. N eznam sto po difoltu nije ukljucen lock on, al dobro, moze da se ukljuci u setingsima.
Potpisujem
Ovo mi je novo. Cist primer ti dajem- PS4 naslov GoW (2018) je igra koja je bila u ponudi PS+ za nove vlasnike ps5 konzole. Startujem igru i nema hrvatski u ponudi. Kada sam doneo disk sve je bilo u redu.
Mislim da je do regiona naloga. Ako imas eu, trebalo bi da imas cro u gow. Ali nisam 100% siguran
EU region igara (diskovi) i PSN naloga imaju u ponudi hrvatski titl kod PS igara.