[MT] Ghost of Yotei

Nemaš pojma koliko se i iz PlayStationa i iz Xboxa trude za to :D. Ali jbg, prvo država treba da se promeni a onda i navike kod nas.

Inače, ako je stvarno to radio, to je straight up pokušaj prevare i kažnjivo zakonom.

Kakoja da kupim npr. na bosanskom storu kad ne postoji? A i sve pto sam do sad kupio je fizički i kontam da je sve to neko uvezao. Ne znam da postoji sad neki oficijelni uvoznik za Bosnu. Možda je bila prije Santa Domenica ali i to nisam siguran.

Pre je bila, sada ne znam ko je, jbg izašao sam iz toga.

Retail brojke daju sigurnost izdavača da otvori digital store. Broj prodatih kopija igara u periodu u prvom mesecu, na kraju trećeg, šestog i do lifetime, ima nekoliko parametra koje se gledaju.

Ali kažem, mali smo mi, a i svi koji kupuju naravno da gledaju što jeftinije da prođu, samo ne tako što registrovana firma pokušava da ih scalpuje.

Arsa je realno napravio top posao i pricu, pa par mesta dole i onda mozes ti stati u taj kos :grinning_face:

Ako nemam sta dobro da se kaze za coveka, bolje da se onda i ne pise nista, Djordje P.

@Wahad odgovore na pitanja tesko da ces dobiti, jer se verovatno vise nece oglasavati :slightly_smiling_face:

Zaključak je da realne brojke nikada nećemo imati i jedina stvar koja bi nas povadila je EU.

Ovi IGN su stvarno seronje, vecito. Kojoj igri su oni dali 10?

3 Likes

Pa nije kao da ova zaslužuje 10.

3 Likes

Jel za 8? Mislio sam u poredjenju na druge sto su ocenjivali

Po onome šta sam pročitao, same old same old, mislim da je 8-8.5 realna ocena, svakako mnogo bliže MC-u nego to :smiley:

1 Like

Brate dao si AC Shadows 9.3 :grin:
Najdosadniji AC u poslednjih nekoliko godina.

4 Likes

Saradnja sa Ubisoftom je na visokom nivou :smiley:

2 Likes

Kako kome :smiley:

Meni je do jaja bio, kompletna igra, jako detaljna, puna.

E ne kažem da me ovo neće oduševiti. Videćemo sutra.

1 Like

Plaaaaaaćen si Ćiiiiirkoooo :laughing::laughing:

3 Likes

Yotei je spektakl, igrao sam sinoć od 11 do 03, na poslu ću dumrem :rofl:

8 Likes

Uh…jedva cekam veceras!

1 Like

Podigni težinu barem na hard, videćeš već zašto…

3 Likes

Vidimo dumireš! :rofl:

2 Likes

To se ne dovodi u pitanje. I Tsushimu sam podigao. Generalno, sve te PS studio igre uvek podignem na hard.

Sve na isti fazon, naučiš jednu da igraš, znaš sve