Mortal Kombat

Izlazi demo 7. marta za playstation plus subscribere,ako ima nekog ovde,15. marta za obican PSN a za Live ubrzo posle 15-og

Demo izlazi 11.-og Marta za PS3 (PSN +) Dok za regularne user-e izlazi 15.-og… Za Xbox 360 jos nije najavljeno kada ce izaci demo… Bice 4 boraca… Sub Zero, Scorpion, Mileena, Johnny Cage. Bice i dve mape, Living forest i Fire pit… Moci ce naravno da se igra u dva igraca… Kul! :tap: Jedva cekam!

Kako kul likovi ce biti u igri,jedva cekam da igram 1na1 sa nekim,naravno tek kada izadje igra,samo da kazem da ce se u igri pojaviti Kratos i God of Wara(to je 100%),takodje razmisljaju da ubace i Wolverina,au al bi to bilo kul:mmm

Samo za PS3

Izasla je lista secret achievement-a i ogroman je spoiler ali jedino mogu reci da ce biti vise vrsta ality-ja i da ima hidden arcade fajtova ko u mk1 i mk2 :slight_smile:

Za one koji ne zele sebi da spojluju neka pogledaju ovu listu (doduse, moze se promeniti):
Xbox360Achievements.org - Mortal Kombat Achievements

Za divno cudo ogromna igra po sadrzaju, sto danas nije uobicajno za fighter-e. Ljudi koji su probali da igraju kazu da je mnogo brza nego sto deluje po dosadasnjem objavljenom gameplay-u, ide onaj truck tour po americi pa igraju demo koji treba da izadje. Ako na igru stave ap ide flash novi :frowning:

Jedva čekam da izađe, MK sam odigrao sve delove, veliki sam fan cele te franšize… Inače bilo bi extra kada bi ubacili onu foru iz MK: Deception-a kao Chess Kombat, na šahovskoj tabli borci i onda kada se nađu zumira se i stvori se neka arena i bore se… :slight_smile: To mi je bila omiljena igra od tih “dodataka” koje su ubacivali :slight_smile:

Meni su daleko najbolji bili MK1 i MK2,kasnije cim su poceli dodavati sve vise Charactersa nekako mi je sve to losije krenulo,nadam se da ce i MK9 biti slican originalu

Slazem se donekle, najbolja atmosfera ubedljivo, pogotovo drugi deo, ali po kvalitetu borbe definitivno treci, ultimate mk i trilogy… U sustini po meni mk ima najbolji kombo sistem, mislim na malopre pomenute delove. Kombo je kombo, a blok je blok, cist refleks i pametno rasporedjivanje fajta.

Kao sto znate vec, demo izlazi danas za PS3… Jos ga cekam :beer:

Evo par novih fatalitija…

https://youtu.be/optikBXmF10

Konacno! :woot:

https://youtu.be/23Xb85WjuwA

Cim sam video novi post pre nego sto sam usao u temu ja reko evo ga !! to je to , stigao demo … jel nacuo neko nesto kad ce za xbox? rekli su posle 15og ali nisu ni otprilike rekli kad ce

Jesam li ja jedini koji je primjetio da je gotovo svaki Fatality da nekoga prepolovis? Sad sam gledao po netu, nisu se bas tu isprsili…i niko ne spominje Brutality, Frendship…pa ni mitski Sexuality :smiley:

E da, spominju da ce Liu Kang da se pretvori u nekog zmaja, mozda to bude Animality, a 90% Fatality-a je sjecenje tijela, vrlo malo maste u odnosu na prve MK igre

Vidis to nisam toliko uocio dok ti nisi pomenuo,sad cu bas da pogledam sve fatalitije koje nadjem da prekratim vreme :smiley:

Evo gameplay sa Kratosom…ja sam mislio da ce biti jedan od glavnih likova, ili ce morati da se otkljuca, ali izgleda da ce biti od starta. Btw samo za PS3

Mortal Kombat Virtual Booth - GameSpot

Vrh! :smiley: Bice ekstra videti Kratosa vs Raidena :slight_smile: