Mortal Kombat

mozda ce Marcus Fenix biti na xbox-u, u svakom slucaju Kratos nece

Ko zna dal ce uopste biti nekog ekskluzivnog lika za xbox360 :slight_smile: ?
Meni i najbolje da bude najjednoztavnije uradjeno sa osnovnim likovima iz mk universuma, mogu da ubace fenixa jer je svakako bolji izbor od lika koji ima kacigu kao da vozi cross motor.Master chef mi nije nikako za borilacku igru, mozda za fps i tps ali za vs tucu je nekako onako da kazem neuklopiv, bar ne za nesto u mk fazonu.Mgu da ubace alan wejka sa sve baterijskom lampom :smiley:

Verujem da ce biti ubica, shta god da urade…
Videcemo 22.aprila :wink:

Jel ima negde da se nadje cela lista likova ?
I da li ce biti Johny Cage ?

Ima na sajtu nesto likova objavljeno a koliko sam video po klipovima pojavljuje se i JC (konkretno video sam ga obucenog u neko fensi odelo sako+kravata)

Predpostavlja se da ce ovo biti full lista…

Ao ne i strajker je tu :frowning: Jedan od najglupljih likova u mk.

peeww pewww. Granate, a?

Da znas da jeste piglu :S Meni je najbitnije to sto ce biti Kabal! On mi je najjaci!

Stryker ima taj psihološki momenat u igri. Ja sam sa drugarima uvek igrao random tournament (ono sa 8 random boraca u rundi) i kada dobijem strajkera, pew pew granate, protivnik popizdi do te mere da sledeća dva borca gubi na račun toga =)

A što se Kabala tiče, on je prava odlika najveće mane mk3. Neizbalansiranosti! Jednostavno igrač sa najviše magija, najviše različitih komboa i mogućnošću vezivanja najdužih komboa. Reći da ti je on omiljeni igrač je tako suvišno =)

Svasta s tobom… Niko nije spomenuo da njega voli… I otkud ti to da on ima najvise magija i najvise razlicitih komboa? O.o Pa cak i Strajker ima dobre poteze ako znas sve fore s njim… Pogledaj Cyrax koliko fora ima samo… Jedan primer od svih boraca…

Rekao si da ti je najjači =)
Pa ajde broj koliko komboa ima različitih, koliko može da zaveže damage-a i koliko ima magija. Možda kada se izbroji magija nema najviše ali poenta je u tome što sve magije može da spoji sa ostalima.
Cyrax ima jedan 6 hit combo i par kraćih nepotrebnih. a Kabal ima jedan 5 hit, drugi 5 hit koji te šalje u vazuh gde može da nastavi (to se obično izvodi u čuvenom 40 i nešto % damage combou), i jedan 6 hit koji se završava rukama(tj. onim kukama).

Bice nerviranja ponovo… :confused:

Strajker mi je glup lik samo iz razloga sto je pandur, nije mi problem da ga prebijem ni na very hard :slight_smile:

Molim te nemoj vise da lupas neko ce te cuti, kabal je klosar ako cemo realno, nit ima najvise magija nit ima najvise vezanih komboa niti je u top 20 najjacih mk likova.

Kabal ima svega 3 magije, sto se komboa tice tu je negde u sredini a ako je kabal borac koji ima najvise komboa i koji je neinzbalansiran u odnosu na druge, onda je noob saibot glavni boss u svakom mk :slight_smile:
Ti si verovatno gledao brutalit pa si se nesto gadno istripovao.

Mortal Kombat 3: Kabal

Mislim igram mk otkako znam za sebe, imam segu sa svim orginalnim ketridzima i znam sve od svakog lika, imam i mk knjigu, tako da evo ti gore link pa prostudiraj malo kolko je to kabal nadmocniji u odnosu na recimo ovog deckonju dole :smiley:

Mortal Kombat 3: Jax) jax je prvi po broju kombo udaraca

mislim po broju udaraca po vrsti, po duzini kombosa noob saibot gazi, a sto se magija tice jax je i tu neprevazidjen a najjace od svega je sto uopste nije prebudzen borac (iako izgleda tako sa metalnim rukama).

Sta ja znam, meni je mk svakako bio bolji dok se nisu pojavili roboti i taj kabal, posle dvojke je sve postalo naucna fantastika, jax metalne ruke, roboti i tako neke gluposti, jednostavno jos onda je bio fall iako to tada nismo tako gledali.Jedni novi lik koji mi je bio kul je bio ermak, on je tek naknadno ubacen u mk ultimate3 (kasnije i trilogy).

Upravo… Cak ima i dva najjadnija fatalitija u trojci… Mislio sam pod “najjaci” - (meni) kao borac uopste… Lose si me razumeo… Kul je…

Grujo, mislim da bih te ispresavijao u mk3. Na Segi ne neke tu fore sa PS2 sa brutaliti i ostalim glupostima.

I samo da napomenem da od samog početka pričam o mega drive 2 verziji, tako da nemam pojma ko je ermac, ne znam šta je brutality, niti sam video noob saibota kao playable karaktera.

Mislim da bi bilo flawless victory za mene nararvno :smiley:

Pa ti onda nisi igrao mortal kombat :smiley:

Ništa posle te osnovne verzije mk3 za md2 mi se nije svidelo. Možda zato što sam je igrao previše.

Zato se i radujem ovom rebootu. Mada, iako se nadam da neće, mislim da će fejlovati.

Slazem se sa vecinom recenog od strane gruje i SerbianStalliona, ali mi je ovo zapalo za oko:

A kec i dvojka uopste nisu naucna fantastika ? :slight_smile: ne, bog gromova, realmovi i putovanje kroz iste, stvaranje leda niodkuda, lanac duzi od coveka iz kojeg izlazi i ostale pojave su totalno realne :slight_smile:

Mislim ne znam kako da ti kazem ali mortal kombat od p[rvog dela sam po sebi nije realan kao igra, ali hteo sam da kazem da mi je trojka nekako bila prebudzena cak i u ono vreme, eto nadam se da sad shvatas sta sam mislio pod pojmom naucna fantastika.
Mislim jax ima metalne ruke, pojavljuju se roboti i kabal, znas na sta mislim… Poceli su da preteruju pomalo, posle mortal kombata cetvorke koji je bio prvi 3d mk u istoriji samo su isli jos dublje sa serijalom :frowning:
Naizad su se opametili i vratili se u 2d, iako mi se nesvidjaju neke stvari u novom mk(kao xray i sama animacija udaraca, ali dobro)
Videcemo sta ce ed born da uradi u aprilu kada izadje igra :slight_smile: