Monster Hunter Wilds World Premiere Trailer at The Game Awards 2023

Posustaje luka s igranjem, nesto ga ne drzi. Ne znam tacno sta mu se ne svidja, al vidim da mu se ne igra mnogo.

Koliko sam ispratio, borbe i cudovista su fantasticni ko i uvek, al prica smaaara. Ne prestaju s dijalozima, ko da iko ima ista zanimljivo da kaze. Juce sednem pored luke, pogledam ekran, bukvalno pise ‘pricaj s sestoro ljudi’ – nije ni cudo da se smorio momak, kakav morski zadatak za jednu MH igru. :roll_eyes:

Sto se mog igranja tice, ne zuri mi se. Verovatno cu sacekati par updejta, da malo doteraju stvari. Ionako ne znam sta bih pre, a vremena nikad manje.

EDIT: prodali 8 miliona kopija za 3 dana?! :scream: au, svaka cast!

Lagani skip. Svakako nije to fokus.

Lampard i ja fino igramo…eno 30+ HR. :rofl:

1 Like

vec toliko HR?! opa bas ste efikasni! :smiley:

Život me stisao nemam vremena, bilo bi to već oko stotke da imam više vremena :grin:

edit: sramota me za skillove kad gledam, ali nisam jos endgame, stavicu za neki dan update-ovan build :grinning:

1 Like

Sad je malo bolje, ali jos je ovo predaleko od dobrog builda.

Evo malo 3 minuta sam snimio danas testirajući Playstation recording… Switch Axe kako izgleda u praksi, mozda se nekome svidi :slight_smile:

1 Like

Za malobrojne zainteresovane, novi content stize u ponedeljak.

https://info.monsterhunter.com/wilds/update/en-us/Ver.1.020.00.00.html

Vracaju se Steve i Lagi :slight_smile:
Ja se za Steve bas radujem, jedan od mojih omiljenih monstera.

1 Like

Za malobrojnog zainteresovanog, ne znam da li si probao, ali je Steve bas dobra borba, po meni Tempered Steve je idealan balans.

Lagi je takodje dobar, ali ne znam da li si se borio da ti ne spojlujem pa necu puno pisati :smiley:
Sve u svemu, jako lep update, uz dodatak layered weapons za Artisan oruzja, konacno!

Lepo se krcka, jedva cekam ekspanziju pocetkom '26, do tad nas ceka bar jos 2 TU.

1 Like

ahaha

Ja jos ni krenuo nisam, cekam ne znam ni sam sta. Da se stvari slegnu, da izadje ekspanzija mozda.