broje se dani
Monster Hunter igre su valjda jedine igre koje bih voleo da igram i da mi se svide ali nikako da uspem u tome, ne može da mi klikne taj serijal pa to ti je…
Pokušavao sam, nije da nisam, ali džaba.
Možda je do mene, ne znam, jednostavno nismo na istim talasnim dužinama…
Uvek kazem, najveca prepreka je da nadjes koje od 14 (!) oruzja ti pasuje. To je pola bitke, ostatak vremenom legne, al oruzje mora da klikne. Da je zabavno vitlati cak i ako nemas pojma sta radis.
Za mene je to bio hammer, ljubav na prvi pogled – samo lepo bonk u glavu i ne razmisljam. Ah, lepa vremena. Druga velika ljubav mi je greatsword, cak mislim da cu njime naceti Wilds.
Nego sto sam srecan sto nam najzad stize pravi World naslednik. Dobar je bio Rise, al jedan je World.
Najlakse uci u MH je kad igras sa nekim ko vec zna.
Previse je kompleksna igra oko samog gameplay-a i same borbe. Mnoge to odbije, posle postane kao dobar dan i postanes navucen na ceo taj svet.
Ako budes uzimao, javi se mogu ja da te navodim i u co-op je 11.000 puta zanimljivije.
Svakako, ko god da igra a hoce zajedno, mozemo, ja sam na PSN od petka neprestano(ako PSN bude radio ).
Jel na konzolama i dalje 30fps?
Imaš u mom opisu mislim jedno stranu ipo o performansama
30, 40, 60 i svaki mod ima unlocked fps opciju, ako imaš 120hz monitor naravno onda imaš 40fps balanced.
Sve kao izbegavam da gledam previse recenzija da mi sto vise ostane ko iznenadjenje, al mi radoznalost ne da mira. Cudovista sto sam dosad video izgledaju prelepo, a jos su i nova! Nadam se starim favoritima, al uvek je lepo videti nove bestije.
Nego sto li su se odlucili za tako desaturisan filter, u skoro svim okruzenjima bas isprano slika izgleda. Ne kazem da moraju boje da vriste s ekrana, al ono kad su ti crne zapravo srednje sive mozda si preterao u drugu stranu.
Konacni sud naravno tek kad uzivo vidim igru. Preorder vec pao, sve je spremno za kraj nedelje.
Ovo i ja ne razumem, ali uz par čačkanja u settings slika može da izgleda veoma vivid. Proguglaj, nadji na youtube.
I ja jedva čekam petak i vikend!
Kapiram da sam story prešao do ponedeljka-utorka i onda kreće grind
Jos si sad nasao pro igraca u vidu Collectora
Nazire se ekipica za MH prvi put
@Wahad jel mozes da postavis listu monstera koji su u igri?
Makar u inbox, casna rec necu deliti nigde
Ziv nisam koji su returning monsters.
Osim rathian,rathalos to se zna da ce uvek biti tu i Gore Magala, Mizutsune, Gravios, Yian Kut-ku sam vec video negde da se vracaju…
Ako ti nije mrsko da mi napises, bio bih ti zahvalan
Znam NDA i sve ali srbi smo majku mu necu deliti nigde
edit: Dostigla igra 90 na metacritic
Ima 14 novih i 11 returning + varijacije i neke varijacije koje do sada nisu bile u igri. Ne znam ti ja njihova imena napamet, jako su sjebana, znam po leteća riba, zmaj, kokoška, vatreni majmun i tako to
Svakako gugluj i izbaciće ti listu svih monstera mislim da ima negde sada na netu. Inače, ja samo mogu da ti kažem imena prvih 8 monstera, ostatak je pod NDA-om jako velikim i jako striktnom.
Manje nego base world, ali ok. Jedva cekam!!!
Mislim da ce ti varijacije biti kao novi bossovu
Lov na moćnu neman Nirdala može da počne. Još samo da nabavim bobičastu gumenu dršku, pustim bolero i bog da me vidi.
Gledao sinoć luku kako igra, par ranih utisaka –
-
mnogo mi se sviđa seikret, em izgleda kul em je koristan
-
jeste sve isprano, ne bi ih ubilo da vrate malo boju nekim patchom
-
divan dizajn svih novih čudovišta koje sam dosad video, mnogo dobro sve izgleda
-
previše priče, barem ovako na početku, samo trtljaju nešto
-
najbolji onboarding koji sam dosad video, nit te obasipaju porukama nit te puštaju da se izgubiš, taman objašnjavaju šta treba kad treba.
-
ovako na prvu loptu focus mode deluje ko fin dodatak, ako ništa drugo pomoći će da promašujem manje
-
sve zajedno ozbiljniji ton nego World, malo mi nedostaje taj osećaj dečačke avanture i pozitivnosti koji je bio ranije prisutan
-
videćemo još, al trenutno ciljam da idem na greatsword + bow kombo kad pokrenem sopstvenu kampanju
-
fala bogu te možeš da isključiš ljudski govor kod mačaka, jeza me hvata
-
thumbs-up od mene sve zajedno, možda ne ostavlja baš vau prvi utisak, ali vrlo solidan početak
Haha same here…pogotovo što igram GS. Sada čeśće pogadjam plus rane sabijaš sa fokusom kao od šale.
Evo ja danas utukao lagano 4 sata u cugu, jednom kada krene djavolji krug, ne staješ.