Monster Hunter Wilds World Premiere Trailer at The Game Awards 2023

2 Likes

au, tek 2025 :frowning::frowning::frowning:

Jedva cekam, za mene ovo je next big thing

1 Like

Jbt ovi Japanci kada bi izvalili vise od 16k boja to bi bilo do jaja. Sve igrice su im izbledele.

Ali je gameplay u igrama 3 dimenzije iznad bilo čega iz zapadnog sektora…

1 Like

Polako, vidiš da su neki tek počeli od naslova do naslova da uvode UW podršku, pa gde je tu HDR itd.

I sve to u magicnih 456 poligona po karakteru.
Costo da se malo razlikuje od Minecraft-a :grin:

Jedva da su išta pokazali, ali barem je jasno da više ne izgleda ko mobilna igra. Trudim se da ignorišem koliko je Rise grafički siromašan, al ne ide. Onda luka upali World i plače mi se koliko je sve raskošno i dinamično.

Ova živina što igrač jaše u trejleru moćno izgleda.

Ja ga i dalje krljam. Grafika je u ovim igrama dovoljna kao i DSF kada smo bili klinci. :rofl:

2 Likes

Jel si primetio da igrač sa sobom nosi GreatSword, a ptica, u šteku nosi Heavz Bowgun.
Možda ćemo moći 2 primary na hunt da nosimo :slight_smile:

A što se grafike tiče to je normalno.
Tim A radi jedan naslov(World, Wilds etc)
dok tim B pravi naslove za handheld(Rise, GU…)

2 Likes

@n00dle @Collector

Ukratko. @n00dle tebi npr nije jasna razlika izmedju Rise i World. Tj ne nije jasna nego je ovde lepo prikazano :slight_smile:

2 Likes

Mislim da cu nadalje preskakati Team B naslove – Rise/Sunbreak jeste bio dobar, al ne moze da primirise Worldu. Bas gledam luku kako igra Iceborne sinoc, jedna Kushala ili Teostra deluju tako mocno i opasno, dok su meni u Riseu bile meh. Velkhana isto, ledena kraljica u icebornu, wish.com knockoff u Sunbreaku.

A da ne pricam o tome koliko su mape bezivotne. A tek sakupljanje pticica, raste mi pritisak samo kad na njih pomislim, a one nemaju veze sa snagom konzole. :triumph: Fala bogu te su barem shvatili da je rampage dosadan do neba pa su ga ispustili ko vruc kesten u Sunbreaku.

Postade ovo kuknjava o Riseu, joj. Ma dobar je takav-kakav je, jadan. Nego kad krenem da poredim, samo mane vidim. :sweat_smile:

Klasika :grin:
Ali ne vredi porediti, bas nema smisla. Svi MH naslovi su kvaitet i, samo svaki u svom smislu :smiley:

I ja iceborne volim mnogo vise od sunbreak, ali je sunbreak imao neke dosta bolje stvari(npr followere) od IB

1 Like

Nema za xbox izgleda :scream:

Nema wishlist, ali ima igra za Xbox lol.

1 Like

28.02.2025 !!!

1 Like

pa to je prakticno iza coska! :heart:

1 Like

@n00dle izasla beta za ps plus ako imas, ako nemas za 2 dana na svim platformama :slight_smile:

1 Like

Nova beta 06.02.2025.

Jel kupuje neko day one?

1 Like

Verovatno samo nas dvoje :rofl:

Šalu na stranu, razmišljam dal bi bilo pametno sačekati ekspanziju, al teško da ću izdržati.

1 Like

Zasto bi? Kasnićeš mnogo :slight_smile:

MH uvek posmatraj kao year 1 i year 2.
Prve godine se spremamo za ono pravo, G rank :grinning:

1 Like