Misteriozna Xbox poruka

Uvek sam tvrdio da u upravama tih gejmerskih firmi sede retardi koji nemaju veze sa zivotom. Treba biti debil da ne ukapiraju za sve ove godine da ljudi zele WW2 igru.

Ne mora da znači. Pitanje je koliko bi ljudi kupilo takav COD. COD igraju najviše dečurlija, da li bi oni zaista kupili COD u drugom svetskom ratu? Ili bi kupili Sci Fi COD? Većina bi odabrala broj 2.

Ja mislim da bi ta decurlija kupila sta god da im serviraju, dok bi WW2 CoD kupili i stariji koji su prestali da kupuju ova moderna i futuristicka sran*a.

Ne bi rekao. Ne možeš toliko ludosti da imaš u periodu WW2. Kako bi ubacio killstreak sistem? Kako bi ubacio mnoga ****** koja su prisutna u modernim COD? Zatim, zašto mislite da bi World At War opet bio u tom periodu? Možda hoće neki drugi period, a koriste isto ime da bi napalili ljude kao što ste vi, željni toga da se COD vrati korenima. Vremena su se promenila, kao i mentalitet ljudi. Teško da će to biti kao pre. Isto kao što nećemo videti ni Undreground 3 ili mnoge druge igre.

Upravo to, slazem se sa tobom…
Ja nisam neki matorac, za koji mesec punim 20. ali ****te ja sam bio totalno razocaran od kako je cod prestao da se bavi WWII tematikom… I svake godine sam se nadao da ce izbaciti opet nesto tako i nista… Zato se nadam da ce ovo biti, do njegovog izlaska nadam se da cu kupiti xone i da uzivam u tome… Jednostavno za mene cod 1 i 2, su brutalni… Trojku nisam igrao zato sto nisam imao konzolu, naravno world at war je super isto… I kada se setim samo, po meni pre kada spomenes cod, meni odma na pamet padne drugi svetski rat, nemci, amerikanci, britanci, rusi itd… Zato se nadam da ce ovaj trac biti istina…

Ja hoću Cold War, Black Ops mi je mnogo dobro legao.

Sad nesto razmisljam, ima tu nekoliko nelogicnosti kad je u pitanju World at War II. Ako posmatramo pricu, onda je Black Ops u stvari nastavak World at War-a, jer su isti likovi (Reznov itd.) Drugi svetski rat se zavrsio u World at War, tako da ostaje jedino mogucnost da se ubace izmedju tog perioda i prvog Black Ops-a, mada CoD je poznat po tome da se ne vraca nazad. Ne znam, ja bih iskreno volio da batale sve i opet obrade Drugi svetski sa novim likovima. Ili Prvi svetski, to se rijetko vidja u gejmingu… mada opet ne znam koliko bi se to uklopilo u CoD mehaniku.

Battlefield: WW1

To bih volio vidjet… Epic

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Pazi, moraš da gledaš još jednu stvar: samo oružje. Ovi sa COD nemaju toliki period u kome bi mogli da smeste igre, za razliku od rpg igara recimo. Pošto je FPS, oni moraju da se ograniče na periode u kojima su postojale puške. Ne bi baš rekao da bi otišli toliko u prošlost, gde su morale da se pune nakon svakog pucnja, tako da im je izbor ograničen na period od prvog svetskog rata pa nadalje. Ali su većinu tih perioda već odradili, drugi svetski rat, hladni rat, sadašnjost, budućnost.

Takođe, razvili su svoj sistem, gde svaka puška ima razna ****** i dodatke, scopeove, itd. Toga nije bilo u prvom ni u drugom svetskom ratu u toj meri. A mnogi bi se žalili upravo zbog nedostatka tih ******. Jednostavno, ne vidim kako bi mogli da odu u prošlost i održe svoj stil, COD stil…

Po meni je to dokaz da je serijal postao prezasićen. Ni napred, ni nazad.

Pa to sam i rekao, ne bi se uklopilo u CoD mehaniku. CoD je poznat po brzoj akciji, trcis i resetas sve, a u Prvom svetskom bitke su se pretezno odvijale po rovovima. Ok, bilo je i toga u CoD-u, ali opet oruzje je takvo da ne moze biti previse eksplozija i haosa koji krase CoD. Bojni otrovi, gas maske, sve to super izgleda za igru ali ne i za CoD.

BF 1942
po meni jedna od najboljih igara ikada i najzabavnijih!

Prvi svetski nisu…

Xbox community manager probably oopsied the next Call of Duty’s reveal date

Xbox community manager Raj Patel looks to have publicly dated the next Call of Duty’s big reveal by way of an image he now claims is “unofficial.”

Yesterday, Patel posted an image on Twitter of the numeral “II” (or perhaps just two bars, or a pause button—all are arguably on the table) surrounded by morse code symbols. Once translated by NeoGAF users in a matter of moments, the code revealed a hidden message that reads:

“Presented by Xbox, 10am PDT, 1pm EST, May 4th 2015”

Whatever that may or may not have meant, however, Patel shortly thereafter claimed was “an unofficial (not from Xbox) image to see what others think of it, not as an endorsement or tease.” Whatever that means. Sounds like the words of a man who messed up and doesn’t have a remotely good excuse for the image otherwise.

May 4, of course, is when Call of Duty: Advanced Warfare was set to be revealed, until its debut trailer leaked online early and Activision decided to roll with it on May 2. Next up on the Call of Duty development trifecta is Treyarch.

Of course, May 4 is also a day when Star Wars fans become even more annoying than usual, so perhaps this is something lightsaber-related?

Nah, it’s probably World at War II.

http://www.egmnow.com/articles/news/xbox-community-manager-probably-oopsied-the-next-call-of-dutys-reveal-date/

Mnogo mi se ovo svidelo, samo da ispadnete u pravu.

Odrastao sam na CoD, Medal of Honor, BF 1942, BF Vietnam itd, prema tome ovo bi jako zeleo.

Nisam uopste uzimao novi CoD niti planiram, Ghosts sam jedino probao ali nisam ni trebao, nisam igrao ni mesec dana.

Kako li ce ispasti

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ja juce citao ono sto ste pisali za WW II COD, i udari me nostalgija, skinem sebi COD 2, poslije toga cu Big Red One. Memories…

Dobio je poruku. Ono sta je procitao bilo je nevjerovatno! Blic at it’s finest :smiley:

'STA JE USLEDELO POSLE, OSTAVICE VAS BEZ DAHA!!!(FOTO)"

ontopic: Logican redosled bi bio da se vrate u ww2. malo to izmuzu par godina pa idemo nazad na modern, zasto izmisljati novo kad se moze ici u krug a ljudima se svidja :slight_smile:

A i bio si pod utiskom Alan Wake-a :slight_smile:

A i to, sve mi bilo obavijeno velom misterije. :smiley: