Misteriozna Xbox poruka

Xbox Kanada community menadzer je objavio tvit u kome je stavljena misteriozna slika koja sadrzi Morzeov kod koji ima sledecu poruku: “Presented by Xbox, 10am PDT, 1pm EST, May 4th 2015”Taj datum je inace nezvanicni dan Ratova Zvezda ali imajuci u vidu da izlazi novi Battlefront, tesko da ovaj tvit ima veze sa Ratovima Zvezda. Ono sto ima vise smisla je Call of Duty: World at War II, jer se CoD inace objavljuje oko 1. maja, a poznato je da je Xbox maticna platforma za CoD serijal.
Source: http://www.ign.com/articles/2015/01/22/xbox-community-manager-tweets-mysterious-image

CoD se cini mi se objavljuje tacno na taj dan, 4. maj svake godine. Ovo bi bilo super, Drugi svetski rat na current gen-u sa svim mogucnostima koje nove konzole pruzaju, vau :slight_smile:

Mislim da nije bas uvek 4. maja, nekad bude i krajem aprila, ali je u svakom slucaju uvek oko 1. maja. Totalno ima smisla imajuci u vidu da je Xbox maticna platforma za CoD serijal, i da je na red za razvoj CoD-a dosao Treyarch koji je pravio prvi World at War!

Uh, WWII. Bilo bi lepo.

bilo je i krajnje vreme da se wrate na ww2,tu bar ima materijala koliko hoces…a i nekako mi je lepse napucavanje nacista


Aaaaaaa, konacno!
Ono zbog cega sam zavoleo COD serijal… Dobri stari CoD 2 i dalje imam na kompu… Izgleda da ce ovo biti prvi koji cu odigrati jos MW3 verzije…

Pinch me I’m dreaming!

Sent from my D6603 using Tapatalk

JEDVA CEKAM

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

CoD 3, na Ps2, osjecaj paljenja igre po prvi put… Ono je bilo epski… Nisam poklonik previse toga, ali ovo je sjajna vijest.

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Bilo bi super ali to jos nije zvanicno,jos se samo nagadja da je WatW II…

Ako je waw onda je pun pogodak

Koliko je samo nas kojima CoD znaci WW2, a ne ova moderna/futuristicka napucavanja. Sigurno i u svetu ima mnogo ljudi koji bi se rado vratili serijalu kada bi se isti vratio u WW2. :slight_smile:

Mislim da je pravi trenutak da se vrati korjenima u ww2 plus sve blagodati novih konzola :wink: Još ponekad upalim waw na xboxu

Realno bi idealno bilo da sa ovim novim trogodisnjim ciklusom izrade igara imaju jedan serijal u proslosti (World at War - Treyarch), jedan u sadasnjosti/bliskoj buducnosti (Ghosts - Infinity Ward) i jedan u dalekoj buducnosti (Advanced Warfare - Sledgehammer Games)

Uf samo da se ne ispalimo,sad sam se bas ponadao,ovo je ono sto se ceka od CoD serijala.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Verovatno ce biti igra sa ww2 tematikom , nemaju razloga da je ne naprave .

Update: Patel followed up his mysterious tweet with another one clarifying that the image is “unofficial.”

“Earlier I posted an unofficial (not from Xbox) image to see what others think of it, not as an endorsement or tease. Sorry for any confusion.”
Sta sad ovo znaci? ._.

U prevodu : “****te se. Bit ce kako mi kazemo da bude.”

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Kakav debil, ne razumem sto troluju.

Proveravaju kakvu će reakciju izazvati potencijalna igra. Da li im se uopšte isplati da prave i izbace takvu igru, ili da idu u istom smeru kao do sad.