Za llikove koji ne znaju engleski i igraju “igrice”. Ne zanima me da li je fan ovoga ili onoga, samo da to zvuci kompetentno, zanimljivo, kao njegovo originalno misljenje.
Misliš oni što traže lokalizovane titlove na igricama
Ja sam samo malo preleteo komentare i sve mi je bilo jasno. Ali ok, postoji publika za sve…
Da mi glas nije ovakav kakav jeste odavno bi poceo sa snimanjem ovih prezvakanih videa za yt. Bas laka para, trud minimalan.
Nazalost bio sam u pravu kada sam pisao da bi moglo biti komplikacija. Sony je angazirao odvjetnike kako bi uticali na sve ovo. Rezultat se vec vidi.
Mučeni Sony, napakostiće Majkrosoftu
Ma jok. To su normalne provere i tehnikalije.
Ovo što @ph1beropt kaže. Svaka veća akvizicija prolazi kroz ovaj tretman. Ništa neobično, ali je zgodno za naslove.
CoD film To je bukvalno svaki vojni film ikad snimljen maltene, ali ovo je CoD.
I mi konja za trku imamo
Polako pocinje da smara ta prica o velikom korporativnom novcu. Dobro, imaju para, shvatili smo.
Teorije o tome sta ce da urade sa svim tim studijima su kudikamo interesantnije.
Mislim da je Spencer ovu salu Microsoftovih sefova shvatio suvise bukvalno
Ostavicu samo casually ovo ovde
Yea video sam. Vredi odslušati. Čisto da de vidi šta je nalupetao. Nije to samo moje mišljenje, generalno se većina gejming novinara me slaže sa ovim “rant” om, tj. običnim fear mongeringom.
Heh da, ima neki izbezumljeni pogled pun straha i osude