Microsoft: four Xbox-exclusive games are coming to PS5 and Nintendo Switch

Za sada HiFI Rush, Pentiment, Grounded, Sea of thieves

1 Like

lol. super :slight_smile:

Pakao! Uništen brend! Nema poente za konzolom

:smiley:

Eto da ne verujete netu, i da ne budete toliko apokaliptiÄŤni

Evo menjamo ime u XboxPropopublika :sob:

2 Likes

XboxMonarhija :grin:

https://x.com/benjisales/status/1758221800515706967?s=46&t=0dk2SkP4ZHqzThKNo-pOpQ

3 Likes

Vladimir Pejic na aparatima :joy:

5 Likes

Sada svi u fazonu “ionako su to glupe Game Pass igre, ne trebaju nam”

1 Like

Što narod kaže “tresla se gora, rodio se miš”. Dobro za Hi-Fi mi je drago što dolazi na Sony, vec sam pisao o tome. Da li se zna datum možda jer definitivno hocu da ga pazarim i za PS?

Hebeš multiplatform, mene je zainteresovao tizer za next-gen konzole, nekako mi mnogo rano za next-gen, a opet da li ta najava definitivno znači da neće izbacivati Pro konzolu?

Mada sad gledam, reče Sara da će već za praznike biti novosti, moguće da su to one našminkane (Slim) verzije trenutnih konzola.

1 Like

Ja navijam za handheld!

3 Likes

Kul. Pa mislim da je handheld jasno kao dan, sta drugo, VR? :sob:

Zadovoljan sam.

1 Like

Dopada mi se onaj deo kada Sara najavljuje “biggest hardware leap for a generation” za sledeću generaciju

3 Likes

:joy:

This could have been an email…

5 Likes

Krš od podkasta. Ništa nisu rekli i opet ostavili sve mutno i otvoreno.

Izbačen i ovaj intevju sa Spenserom. Kaže hoće da vide šta će se desiti kad izbace ove 4 igre na drugim konzolama. Kao neka proba da nauče nešto iz toga.

2 Likes

Koje olaksanje na forumu, pred konferenciju napetost ko pred boj na Kosovu. Tako je sa MS-om, nikad nije dosadno. Sta li ce da smisle sledece godine, vragolani jedni, samo jedu zivce sirotim fanovima. :sweat_smile:

1 Like

Iskreno očekivao sam da će dosta pričati, a malo toga reći.

Ono što mi se iz podcasta donekle dopada je prisustvo Xboxa u diskusiji, nisu pričali sve kroz spektar Microsoft brenda, već konstantno Xbox, Xbox, Xbox. Pa se iskreno nadam da neće odustati od platforme.

1 Like

Sigurno je da hoce, pitanje je samo trenutka. Sad je bas rano, pa na kraju nisu dali Sari Bond da istrtlja desetogodisnju strategiju (a vec je jadna spremila veliki govor). Ovako niko se nece kajati zbog Pentimenta i doziveti uzbudjenje zbog Hi Fi Rusha. Poneki zabludeli PS fan trlja rucice, samo je cekao da ukrade Sea if Theaves u moru drugih igara.

Zašto bi odustali od platforme kada im donosi dosta novca i parče u gaming kolaču. Ne seče se to tek tako lol, posebno kada je profitabilno. Ne znam odakle svima kapacitet za bilo kakav oblik panike.