MGS 5: Runs natively at 1080p on PS4, 720p on Xbox One

Nije nikako mogla trenutna odnosno sada već prošla generacija da se zadrži, padovi framerate-a i inferiornost u odnosu na PC verzije igara su već bili i više nego vidljivi.

Sent from my LT30p using Tapatalk

Slazem se da jesu bile inferiorne u odnosu na njihovu PC bracu i sestre (koje ja vec par godina ne mogu niti se usudjujem pokrenuti na svom kompu), ali su i dalje izgledale preterano dobro. Evo pre par dana zapoceo AC III i jednostavno sam se odusevio grafikom. A tek AC IV (a igrao sam ga samo 15 minuta). Ne znam, mozda je u pitanju to sto nisam video nista bolje pa zato tako mislim.

Ne znam za vas, ali sa slike koju je Lordish okačio mi je Snake nekako previše “voštan” za moćni PS4…
A za jaz to je definitivno, samo je pitanje trenutka…jaz je naprosto logičan jer je PS4 DUPLO JAČI od One-a…
A što se tiče “obijanja”, Bogotac koji je obio Sony je sad u zatvoru, sva sreća da je na netu ostavio kompletan postupak kako je kraljina najveća i genije jedan obio Linux i uskladio takt procesora i sistema, zato imamo Multiman danas :smiley:
Jedno je neminovno - MS kad tad će nadograditi One da može držati i ako uspije biće super održati tempo sa PS4…

Duplo jači, ne, nije duplo jači. Možda 20 u vrh glave 30% jači, ali nikako duplo. MS da nadogradi hardverski xbox one bi bio možda najveći debilizam ikada, bukvalno će se popišati na ljude koji su kupili prošlu verziju, i taj potez bi napravio ogromnu lavinu nezadovoljnih korisnika. Osim ako neće da menjaju staro za novo, mada sumnjam pošto bi to bili ogromni gubici.

Upravo to, jedino sto im preostaje jeste da izbace novu konzolu, a trenutnom x1 da smanje cenu, sto bi opet bilo previse skupo jer se i dalje trebaju praviti igre i drzati podrska za trenutni x1, sto znaci da su se samo zeznuli ove generacije.

Ja se iskreno nadam da se prica ironicnim tonom o novom, unapredjenom, XO. Za one koji su mladji, neka ukucaju na google SEGA i neka nadju kakav su oni fijasko napravili. Naravno da nece skoro nova konzola od MS-a, kao ni od Nintenda.

Ono sto moze da spasi MS je jako ulaganje u first party ekskluzive, tako da i ako ne bude postojala sledeca generacija konzola i hardvera, ostaje sledeca generacija softvera.
To Sony ima, sutra da se izbace PS4 i XO iz upotrebe i ostanu samo igre, MS bi nestao, Sony i Nintendo bi bili top dogs.

Ma samo da MS pusti pirateriju ono da niko nezna ,provalio neko tamo i ode prodaja nebu pod oblake iako je skuplji !
To im je jedini spas moje skromno mišljenje .
MS se prešo ko Sony sa PS3 mislili su da ga prodaju na osnovu slave PS2 .Tako i oni da prodaju One na slavu Xbox 360 .

Ne. Nece, vjeruj mi… :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Inace glavna prica u MGS5 Ground Zeroes traje samo dva sata, ostalo je sanbox…

Prava igra MGS5 Phantom Pain izlazi tek 2015:

It’s a shame that creators need to justify game length, dev says - GameSpot

Pa dobro, ljudi su odradili fazon kao što je bio recimo na Xboxu Dead Rising 2 (ubijte me al’ se ne mogu sjetiti) onaj dio sa likom s cvikama koliko se sjećam nosio je fotoaparat sa sobom, pa je onda izašao full DR2

Da, samo što je ta igra koštala ko dva bureka, ova je skoro pa full price igra.

Hah buraz, DR je smeće za ovo i komplet serijal…možda i vrijedi tih para, ko će ga znati…

Evo da potkrijepim ono što sam danas napisao da je sony opravdano bolji, pošto sam vidio da sam nekim ljudima dan popravio svojom “izvalom” jelte, a provjeren podatak je i taj da Sony prvi u novoj generaciji posjeduje DL Blu Ray diskove, tako da spremite se na sve…

Ovde pise “Blu-ray/DVD”. A gde pise DL Blu Ray?

Drajv u Soniju podrzava DL bluray diskove i vjeruj…svi ce od njih blagovremeno uzimati optiku…a kad se malo bolje skonta najveci plus u svemu ima AMD

Verovati zato sto si ti nesto napisao je malo hm… Svi koji su rastavljali konzole su rekli da su u obe konzole ISTI drajvovi… Isto kao i CPU… Tako da ta teorija otpada…

PS: Koliko se secam, pogresio si u potpunosti… Posto je jedno duze vreme isla prica o diskovima od 100 GB, ali je to pricano za obe konzole, ne samo za PS4…

PS4 vs XO vs PS3 vs X360
<div style=“background-color:#000000;width:520px;”><div style=“padding:4px;”><iframe src=“MTVNPlayer” width=“512” height=“288” frameborder=“0”></iframe><p style=“text-align:left;background-color:#FFFFFF;padding:4px;margin-top:4px;margin-bottom:0px;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;”><b><a href=“http://www.gametrailers.com/games/szjiu9/metal-gear-solid-v--ground-zeroes”>Metal Gear Solid V: Ground Zeroes</a></b><br/>Get More: <a href=“http://www.comedycentral.com”>Comedy Central</a></p></div></div>

Uopste se ne vidi razlika

MGS:GZ : Screenshot Comparison

MGS:GZ : Screenshot Comparison

Ovo mi se vec cini nerealno.

Sad tek primetih na ovim screenshotovima, sto je zdravkelja postavio. Sta bi sa dinamickim oblacima i nebom na PS4?

Pa u principu na next genu su samo malo bolje teksture i osvetljenje… Takoda mi u opste nije jasno zasto i X1 ne moze da istera 1080p 60 FPS-a nego kao i X360 720p i 30 FPS-a vise…