Nazad na MoH.
FaTaL sada si zbog arogancije “samo” gold member, ali i to može da se promeni.
Edit:
ako vidim i jedan post posle ovoga da se** vraća na temu koja nije MoH**, ban.
Nervozan sam pred vikend
Nazad na MoH.
FaTaL sada si zbog arogancije “samo” gold member, ali i to može da se promeni.
Edit:
ako vidim i jedan post posle ovoga da se** vraća na temu koja nije MoH**, ban.
Nervozan sam pred vikend
Meni se MOH nije nesto dopao,nekako je ne znam cudno…Kao da su probali da kopiraju COD,ali im nije uspelo.
Ocene jesu diskutabilne,ali 100 ljudi 100 cudi.Ja bi se slozio sa GT-om i dao bih 8.1.
nadam se samo da si odigrao igru pa tek onda dao svoje misljenje. mislim da su i ovi iz igm-a pod “necijim” uticajem dali takvu ocjenu. znamo kome se igra nije nikako svidjela…
Svejedno mi je. Ovaj jos gori nego onaj brick ali naravno… on je u pravu.
Evo zadnji offtopic. VIdi se kultura coveka sa imenom Maderfaker… Ili si klinac od 5 godina sto je prvi put skontao balkanizovane engleske reci ili si stariji, a “zaostao” negde u obrazovanju…
/endall
lol nemam riječi na ovo…i da znaš imam 15g,a ti vjerojatno 20+ i po tvom se nicku vidi da 0-24h visiš na kompu i nemaš socijalni život…i za tvoj pojam Motherf*ucker=Maderfaker
toliko od mene za prepiranje sa “zaostalim”
FaTaL, bash si smarac, ostavi bre decka na miru…
Majke mi,svaki dan kad dodjem na forum,vidim razne svadje,vredjanja,rasprave,i tada se setim starih dobrih dana kada nije bilo toga…
Pogledajte samo raspravu Irreala i KornjaceNS-a u temi mobilni telefoni…covek se smori oko cega se svadjaju.Onda ovde ovaj Mamojebac i FaTaL,pa koji vam je vise ku*ac pa se prozivate?!FaTaL je ekstra lik,bas sam se sit sa njime napricao u temi Dragonball Burst Limit :).Ove mlade clanove treba postaviti na mesto,posto polako forum pocinje da se raspada…
A sad malo ontopic: Jer ovaj MoH vredan skidanja ili sta?
Uvek će biti različitih mišljenja, i uvek će biti onih koji kvare forum. Nego, na stranu očigledno, većina kaže kako je MoH dobra igra, ali ni blizu onome što CoD predstavlja, pogotovo ni blizu onome što Black Ops sprema.
Što se mene tiče, svakako ću skinuti, jer obožavam pucačine, što bih preporučio i drugima.
Kakve su vibracije dzojpeda u igri? Imaju li smisla, ili postoje cisto da bi postojale?
I za batlefield bad company eto pise u svetu kompjutera da je kao pokusaj kopiranja cod i da sve podseca na modern war… Ali je extra igra tako bi trebao biti i moh, mada evo za neki dan cu da ga probam. Pa ne mozete uporedjivati sa cod, jer obe igre imaju iste tematike, to mu dodje kao uporedjivati pes i fifu, pa to ti je fudbal pa fudbal… Ne kopiraju se nego se trude da budu bolji jedan od drugog. Moh mi se cini kao extra igra probacu pa javljam utiske
malchice off> neznam zasto se ljudi svadjaju i nerviraju , ne dozvolite da vas niko u zivotu isprovocira, jer onda tu gubite pojam <lichnosti<
e ljudi jel ima neko problem sa igrom tj da se ne ucitavaju predmeti kao npr zid pod kutije…itd stigo sam neznam tacno i kad izadzem ono prazno i propadam u “zemlju” i kraj igra probao sam vise puta ali nista u cemu je prob mislim da imam rrod verziju igre (pal) usput igra je super nie nesto nevidzeno ali je zabavna
Ako sta drugo, to je da je COD klasicna kopija MOH-e, drugo je sto je COD izgleda postao popularniji kasnije. Kad se samo sjetim kako sam prelazio prvi dio MOH-e na PC :).
Meni je ostao najvise u secanju Pacific Assault
zar niko ne moze da mi pomogne stvarno me nervira ako je do ripa skinucu novi i narezacu samo da znam ovo se desava negde na kraju 1 misije gde se regrupisete kod jedne vrate i kad je otvore (velika vrata) meni tu nestaje teren zidovi,zemlja itd i propadam i umiram ako neznate o cemu je rec onda cu da snimim pa cu da vam postavim
meni prvi deo - normandija… kao da sam bio tamo
Ahahahaha meni je tako na CoD kada uzmemo da se zzm mi Admini na jedan server,pa postavimo No Gravity i moze da se iskoci sa Mape i propadas u crno,ali ovamo ne umres,nego padas u beskonacnost. xD
A za tvoj problem,video sam da se jos jedan decko zalio da ima isti taj problem,ali nznm da li je resio i kako.Videcu da se raspitam.
Meni Medal of Honor: Allied Assault, jer je stvarno bila nesto u ono vrijeme. Najaca misija kada se obuces u njemackog oficira, i mozes da pokazujes kao vojnicku legitimaciju xD.
A Pacific Assault imam original :).
Hehe,original,super!
Mada,ni onaj predzadnji,Airborne,nije bio los po mom misljenju.