Max Payne 1 & 2 Remake

Under the development agreement signed today, Remedy will develop the games as a single title for PC, PlayStation 5 and Xbox Series X|S using its proprietary Northlight game engine. The game’s development budget will be financed by Rockstar Games, the size of which will be in line with a typical Remedy AAA-game production. Under the agreement, Remedy has a royalty opportunity after Rockstar Games has recouped its development, marketing, and other costs for distributing and publishing the game.

10 Likes

Upravo videh, top. Nešto pametno i ovaj Rockstar da uradi u zadnje vreme. Dokle god ne bude kao ona bedna trilogija. :pray: Max Payne 2 jedna od najomiljenijih igara ikad. :heart_eyes:

1 Like

Skeptičan sam čim vidim kombinaciju Rockstar i Remake/Remaster.

3 Likes

Pa ako je remake onda bi trebalo da ga urade graficki from the scratch. Kad krenu sa remakeom nek puste negde u pozadini shadow of the colossus i bice sve ok

1 Like

Ne zvuci lose, iako poslednja trilogija GTA ostavlja gorak utisak. Ne znam zasto su izbacili Max Payne 3 iz plana, a takodje bih preferirao da rade na punokrvnom nastavku.

Koji je uopste Remedy-jev sledeci veliki projekat nakon Controla?

1 Like

Ufff Max Payne 3 remake bi bas lego, sa nekim novim modom za MP. Mozda nas i iznenade ali sam ja zadovoljan i sa 1 i 2.

Rockstar finansira projekat samo… Mada je skepticizam razumljiv. :slightly_smiling_face: Komplet development je u rukama Remedy-a. Koliko sam razumeo, igra se kompletno remake uje u njihovom Northlight endzinu. Isto kao sto je Mafia 1 odradjena ili sto Dead Space trenutno rade. Pitanje koliko ce stvari menjati. Koliko znam Mafia je 1:1 remake za Dead Space u su najavili neke promene.

btw zivo me interesuje kako ce pristupiti remakeu Maxovog lica. Ipak je njegova kockasta njuska prakticno trejdmark pevog dela. Nadam se da ce uzeti opet Semovu facu.

2 Likes

konacno igra koja ne izlazi na ps4 i X One

1 Like

meni je samo pitanje kako Remedy sa 250 zaposlenih trenutno radi na 6 igara. a sve su kao AAA.

1 Like

Po mom misljenju Remedy zivi od neke stare slave, iz perioda MP ili Alana Wake-a. U svojim modernim igrama nisu uspeli bas da uhvate tu car njihovih starijih igara. Control i Quantum Break su bile OK, ali nista posebno.

CrossfireX kampanju su oni radili, kao AAA kvalitet a krajnji proizvod je bio daleko ispod najavljenog kvaliteta.

2 Likes

Kojih 6? Koliko vidim najavljuju Alan Wake 2.

Trenutno imaju 40 otvorenih pozicija, sto je dosta neuobicajeno, tako da skaliraju resurse. Sve su seniorske pozicije, koje svima inace nedostaju.

Vrlo je verovatno da jedan deo razvoja i outsorce-uju.

Alan Wake 2
Alan Wake spin-off
Control 2
Control multiplayer spin-off
Project Vanguard
Max Payne 1/2 remake

1 Like

Ali… čemu?

Ajde još bih i razumeo da su originali sa ps1, kad je rani 3d izgledao nakaradno, ali oba max paynea su važila za vizuelno jake igre kad su izašli.

Stvarno živimo u eri rimejkova, sve živo vade iz groba i oblače u novo ruho. Lično nisam fan, ja sam uvek za nešto novo.

5 Likes

Pomirio sam se sa tim da generiše dodatne prihode, novi gameri imaju prilike da uživaju u starim igrama.

Dokle god ne prestavlja zamenu za razvoj novih igara, nemam ništa protiv. Pošto vidim da su vrlo produktivni i da razvijaju nastavke za Control i Alan Wake, sve je cool. Remedy ostaju najveće face u industriji, što se mene tiče. Volim njihove single player igre.

1 Like

Prvo vuku na neku našu nostalgiju, a drugo po meni još bitnije igra će doći u ruke nekih novih generacija. Sa obzirom da su igre stare 20 godina (2001 & 2003).

Meni je Quantum Break 2 >>>>> sve ovo što rade

#SaveBeth

1 Like

Šta bih dao za nastavak QB, sa sve onim live action deonicama u igri.

Sta bi dao ? :rofl:

60$. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Odgovorio @Son_of_a_gun :joy:

1 Like