Mafia: The Old Country

Jel neko preorder ovo?

Ne znam, ipak cu da sacekam prve utiske zbog gameplay ali ocekujem da bude igrivo.

Na Series S? Igrivo koliko i na PS4 :rofl:

@ph1beropt evo ga jedan od razloga

https://x.com/CultureCrave/status/1952488993645605166?s=19

1 Like

Što se mene tiče odlična dužina za SP igru. Ako je samo to razlog, nemam problema sa tim. :slightly_smiling_face: Pratim danas utiske na internetu pa ću videti da li kupujem.

4 Likes

Ma utisci, fanovi serijala će biti oduševljeni, drugi malo manje. Što se mene tiče, ja očekujem Mafia 1 Remake fazon da bude ova igra. Neće me oduševiti ali me sigurno neće ni razočarati :smiley:

2 Likes

1 Like

https://x.com/shinobi602/status/1953430072875958623

1 Like

Kad će biti na gpu zna li se šta ?

Kad skontaju da nisu dovoljno zaradili zbog loših ocena, gledaće da uzmu koji dinar od Majkrosofta i Sonija od pretplate. :wink:

Ja razmišljam ipak uzeti. Malo sam zaorio konkretno u recenzije ispod površine jedne ocene, i to je to. Mladen je manje više ubo u centar, niti smrdi ali niti miriše. Ko je fan serijala, ima sigurno par sati dobre zabave, ko nije, može lagano da preskoči.

2 Likes

i ja nekad nesto :joy:

3 Likes

E napravih share za ovo, prodajem gosta za 2500 ako je neko zainteresovan

Ja imam bolji share za 2800 :grin:

3 Likes

S’ti Marko na Razmeni? Zapljunuo sam se za neki share malopre, ta je cifra za gusta, ako se ne javi lik saljem ti PM.

Da da, taj sam. Ako si meni slao, razmena mi uzasno radi, jedva postavljam stvari, ne mogu editovati, nekad ne mogu ni odgovoriti.
Tapatalk pomogne, al ni tu mi ne radi kako treba. Imam utisak da se forum raspao :smiley:

Edit: vidim sad poruku ajd saljem ti vamo podatke, lakse mi

1 Like

Odlicno za početak. :smiling_face:

7 Likes

Igra me u startu razocarala. Podobijao sam neke skinove jer sam igrao Mafiu 3 i top spin. Ne moze vise ni SP bez skinova i gluposti

Ja sam dobio neki auto na pocetku. Tebe su zajebali :laughing:

e dobio sam i to haha

2 Likes

Uzeh i ja preko Enebe za 35e. Skroz mi ok cena a i na MS ce toliko biti na akciji nekad. A da cekam GP da li ce i kada ne mogu.