Mafia: The Old Country

Изашао је трејлер за Mafia: The Old Country.

4 Likes

Welcome Enzo! Da li smo dobili mladog Don Salieria? :smile:

RDR: Sicily Edition :smile:

Fino izgleda ali sam iskren da budem ipak očekivao malko više tj. da će malo jači utisak ostaviti na mene (ovo ostavlja malo neki utisak mafia meets rdr i pomalo nečeg već vidjenog) , takodje mislim da Mafia igrama bolje pristaje neki malo moderniji i urbaniji setting i mislim da bi verovatno bilo bolje da je radnja bila smeštena u Las Vegas tokom 50-ih i 60-ih i početak izgradnje te kockarske prestonice tamo (nakon što je Fidel Kastro najurio mafiju sa Kube kada je dosao na vlast) kao što se i nešto govorilo i kružile neke glasine po netu , ali nije isključeno da će to da ostave mozda za naredni nastavak.

Inače bilo bi interesantno videti i Mafia igru smeštene u 80-te (sa vajbom i ambijentom kao film Goodfellas) u eri Džona Gotija, kada je već uticaj italijanske mafije u SAD počeo da opada i kada su već bili u nekom defanzivnom položaju gde su i danas (što delimično zbog tih RICO zakona što zbog već malo zastarelosti njihovih metoda, opšte promene u društvu kao i pojave raznih drugih visoko organizovanih kriminalnih organizacija poput latinoameričkih kartela, ruske mafije, trijada, itd).