extra. ovo je ono sto nam treba
Ovo je sjajno ako sve bude proslo kako treba tj ako bude zazivelo a nadam se da hoce…Samo ostaje jedno pitanje,da li ce se opet igrati samo sistem link igre ili ce obuhvatati i ostale??? Posto vidim na snimku da je izabran MW3…
voleo bih da nisam u pravu, ali mislim da su u pitanju samo system link igre, tj igre koje imaju tu mogucnost…
naravno, tu su majstori, da koruguju, ako sam pogresio…:emoticon-0100-smile
pa ako budu dedicated serveri onda ce raditi sve, a ako se oslone na p2p princip (sto mi je logicnije) onda samo system link…
Jedva cekam. Hvala na info!
Ded serveri ne postoje niti za normalne igre i zvaničan xbox live, ne vidim kako će neka rebel grupa davati pare da bi njihov free servis imao ded servere…
Ovo jedino može da radi preko system linka, nemoguće je drugačije.
Sad mi je jasno sto se nisu cimali da ispravljaju bug sa xlink kai u FSD 3
ljudi pa ovo i radi preko system linka sta vam je? lepo pise u naslovu, lepo pise u video-u… vi se uhvatili za neke dedicated servere
oni jesu spominjali server u evropi ali su izgleda mislili da je taj bio HOST a kacili se ovi iz Amerike na njega i nije bilo lagovanja, u ostalom cekamo njih pa cemo da vidimo dalje
Teorijski i prakticno oni mogu da naprave i login gateway kao LIVE, servere sve ali ko ce to da placa i odrzava, Sa obzirom zbog cega se radi RGH, nema nista od toga.
System LINK za igre koje to podrzavaju i brdo igraca pravo resenje za RGH,
Beta pretpostavljam nije bila javna? Niko jos nije probao od ljudi sa foruma?
Nope to su ljudi bliski FSD team-u.
Super! Nisam bas neki mega fan MP, ali voleo bi da odigram po koju igru u MP-u, a posto nemam ruter, a i mrzi me da ga kupujem i petljam se sa Kai-jem i onim drugim (zaboravio sam ime) ovo ce doci super - direktno sa konzole. Uvek sam se pitao sto ovako nesto nije izaslo ranije ili sto niko nije porto-vao prethodne servise direktno na Xbox.
Pa da je to tako lako kao sto se da napisati…
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
TeamFSD.Freestyle30Rev402.7z [F3 + LiNK Open Beta]
http://www.homebrew-connection.org/files/xbox/dashboards/F3/dl_TeamFSD.Freestyle30Rev402.rar
uu jedva cekam da dodjem sa posla
Jel to to??? Jel to cekamo ? Dajte neki info ljudi ja tek sutra uvece mogu da se bakcem oko toga do tada pricajte…sta i kako radi
da izasao je open beta TEST,
dobra vest :
" Our internal testing has gone outstandingly well and we will begin larger closed beta testing soon." Team FSD.
Drug i ja smo isprobali juce i danas Link, i imamo razlicite utiske.
Podesavanje: Meni je bilo jednostavnije da podesim, samo napravim acc, linkujem u podesavanjima, cekiram ona dva porta, sve pass, sve radi. Njemu je bilo malo komplikovanije posto je morao da aktivira UPnP i DMZ kako bi mu forwardovalo portove i radilo.
Igre: Sinoc smo igrali 10-ak minuta Halo 4. Radi u Co-Op kampanja, sto je kul. Problem je sto ne podrzava Voice Chat sto je stvarno glupo i sto je bila pukla veza posle 10 minuta igranja - vidim ga da ide uz zid i umire (i on isto tako mene vidi). Jutros odigrasmo malo vise Halo 3, i dosta bolji utisci. Mogli smo Voice Chat, nije bilo laga ili vrlo malo, jedini minus je malo losiji kvalitet zvuka.
Sam servis: S obzirom da je free dobro i da radi bez konstantih prekida. Ali, veliki minus je sto ne nalazim nigde opciju da saljem poruke online friendovima, jedino sto mogu jeste nadati se da ce mi upasti u lobby pa da pricamo, nema chat kao na Liveu.
Nadam se da ce u dovrsenoj verziji da isprave ovo, barem da uvedu opciju slanja IM-ova, sto bi bilo ekstra, posebno jer nemam net na kompu kada sam na 360-ici pa moramo telepatijom da se sporazumevamo.