pa sistem online igranja na RGH/JTAG konzolama koji ne zahteva XLINK KAI niti bilo kakav dodatni softver instaliran na kompu da bi online mp bio moguc, sve se vrsi na samoj konzoli… bice implementiran u nekoj novijoj verziji Freestyle Dash-a
Uh, ovo ce biti ekstra stvar za one najhladnije dane. Samo se nadam da ce biti ljudi, za razliku od Kai-a koji sam upalio jednom, video da nema nikoga i odmah sam ga batalio.
Ja imam rgh i meni je on super. Ja sam vise za komotniji offline, jer online mogu i na kompu ukoliko je do toga. Live me ne privlaci. Ako je tako i sa tobom onda ti je rgh odlican izbor, jer nemas diskove, regione, ili bilo sta drugo, imas samo copy/paste i play.
zato sto je do sada trebalo da se na PC pokrene program i peripetije oko istog dok se podesi, a ovo novo radi odmah sa konzole, ne treba PC, imas sve u prvom postu…
Nije isto uopste, morao si dodatne stvari da instaliras preko PC-ja, kako bi sve funkcionisalo kako treba, a i nije bilo puno ljudi koji su igrali preko net-a na takav nacin.
Sve zavisi od toga da li cu zadrzati svoj PS3 ako budem kupio X360… jer onda me ne privlaci da igram online na kutiji. Kao prvo, placa se sto nije nesto strasno s obzirom na cenu. A kao drugo jer sam prvenstveno casual online igrac. Dovoljno ti govori da za PS3 imam BF3, i ne znam da li sam sve ukupno skupio 20 sati online! xD Igrao sam malo MW2 online, i to cisto onda kada me mrzi da zapocinjem neki SP ili jednostavno nemam vremena da se ozbiljnije igranje pa opicim tako koju partiju.
Jedino sto redovno igram online je FIFA13, a za to mi je dovoljan PS3. Jedino ako se desi da me neka MP igra privuce, onda je mogu nabaviti za PS3. Ali iskreno, proslo je to mene… igranje preko neta sa sve sluskama, pravljenje klanova, itd.
Jedino bi nabavljao flash-ovanu u slucaju prodaje PS3, takodje prvenstveno zbog FIFE… u koju sam ulozio dosta vremena, i skupio dosta “novcica” u Ultimate Team-u.
Ali nerado bih se resio PS3, ali to svakako nije bitno za ovu temu… kao i veci deo mog post-a ali rekoh kad sam vec krenuo onda idem do kraja.
drzite se bre teme, ne skrecite tamo, sta kome vlaja i slicno, tema je za LINK te s toga ostanite na isto da se i ovo ne bi pretvorilo u vecu raspravu jer danas ocigledno vlada neka zona sumraka i rat izmedju PS3 i XBOX klana
Znaci, sve se radi preko home dugmeta. Zvuci jednostavno, makar za povremenu partiju fife ili nba.
Nisam siguran kako ce ovo da radi, jer igra zaobilazi oficijalne servere i jedan od igraca mora da bude host. Pretpostavljam da je u tom slucaju njegov upload kritican, da ne bi svima seckalo…
zaobilazi servere, evo rekli su da su serveri u evropi a igrali su likovi iz North USA i South USA bez problema laga nije bilo, ima neke druge servere izgleda vec integrisane u sebi, tako da nema veze ko i kako se kaci svi se kacimo na neki drugi server pa dalje ide rasporedjivanje…
no videcemo u praksi kako i sta, pa bre i na LIVE dok smo igrali isti djavo bio, nije bilo seckanja, isto ide preko nekog servera, svi imamo razlicit up i dl pa lag nije bio