Lies Of P World - Premiere Trailer / Day One Game Pass

Šta block radi za ranged weapons? Oni mobovi što pucaju strele, block i šta? Mislim, zašto bih radio perfect block za projektile ako nema deflect ili neki sličan bonus. Možda se to kasnije razvije…

ja se kotrljam ko pijani lala. nista block za ranged :smiley:

2 Likes

Ako sam Elden Ring prešao bez bloka, vala ću i ovo (neće).

Ubio sam Scrapped Watchmana, iz jedno 5,6 pokušaja…
Istina :grin:

1 Like

Ja ga upravio ubio, iz prve. Onaj summon mi je pomogao, napunis tri crtice onog plavog, deljes od nazad, stagger crit, bio je na 30% kad je ubio summona pa je bilo stani pani, na kraju ga ubijem sa jedno 7% hp-a, usralo me :joy:

2 Likes

Ja ne mogu da stignem do njega.

Pa pazi, u celoj igri za sad su meni najlaksi bossovi. Ubio sam tri bossa, prvi me ubio tri puta, ovu dvojicu sam iz prve. Ubijem gore pomenutog iz prve, ali onog velikog sa pandurskom kapom i pendrekom koji je obican mob, taj me sabio 15 puta, dok nisam nastrebao parry. Tako da, razumem zasto ne mozes da dodjes do njega :smiley:

Samo protrči….drevna souls tehnika. :rofl:

Dzaba kad ima kljuc od vrata da mogu da idem dalje :joy::joy:

1 Like

E jbg, onda to pada u vodu. :rofl:

lazes ko Pinokio :smile: cus iz prve, verovatno iz 21

Nisam ja ti, meni nije problem da kazem da sam propisao majcino mleko ako je tako i bilo :joy::joy:

Slab si ti igrac, nedostaje ti iskustvo :grinning:

Ne znam sta bih ti rekao, svaka souls igra koju sam igrao mi je vise zadavala probleme sa obicnim mobovima nego sa bossovima. Ali uvek, ima jedan boss koji me natera da batalim ne igru, nego gejming as a whole. Isto bloodborne, iako sam pratio guide gde sta kako kako bi uzeo platinu, nisam nesto puno se patio, ali brate mili, Amygdalu cu pamtiti do kraja zivota :joy:

Primera radi sad mi vadi dusu onaj mob veliki sto nosi tocak :joy:

3 Likes

Ja ne volim souls igre, i jedinu igru koju sam presao je Sekiro. Nekako ne vidom zadovoljstvo u patnji da nesto ponovljas 20-30 ili 50+puta…nakom toga mala deonica za predah i opet novi takav bos. Ne kapiram zasto su takve igre sada aktuelne i jedva cekam da prestane trend proizvodnje takvih igara. Ovu sam resio da pokusam jer kao svidja mi se art stile, i tematika sa punokiom. Upoznacea moba sa furunom na leđima i macolom u ruci😀 jao kakva odvratna šklopocija

Dve souls igre odigrao bloodborne i mislim DS2 (nisam siguran koji deo). Souls igre imaju to nešto, medicinski bi se to moglo nazvati opstipacija, zaglavis negde, uzmu ti duše, maltretira te boss, a onda sledi takvo olakšanje kada otkriješ prečicu ili savladaš nekog “drekavca”. Mislim da ni jedna igra ne pruža tu dozu olakšanja, ne sreće nego baš olakšanja kao souls igre kada uspeš da pređeš određeni deo.

7 Likes

Upravo je ovo srž souls žanra….bilo je pravo osveženje u moru braindead igara…

Fallen Archbishop Andreus - the area boss of the St. Frangelico Cathedral Chapel.

Ovaj je za sada najzajebaniji boss na kojeg sam naišao :grin:

1 Like

Ja ga presao danas. A sutra me cekaju rabbit bratherhood. Kazu najtezi bos u igri, gde najveci broj igraca odustane. nek mi je bog u pomoc

1 Like

Počeo i ja laži od velikog slova P. Video screenshot-ove ovde od članova i reko lepo bre izgleda ovo. Taj gothic, bloodborne, nightmare creatures (prvo selo) vibe :joy: Na bauljam mnogo po meniju da izučavam predmete što je dobar znak. Počistio onu prvu veću lutku ili šta li je, iz prve. Ne znam da li su na tog lika ljudi kukali ovde ili sam se ja možda utripovao pa me taj neki tek čeka. Uglavnom ubio tog nekog što je lupao o pod u onoj stanici. Ostalo mi malo health-a nakon njega i nisam imao da se lečim. A nisam ni skontao da trebam da repair-ujem mač stalno i da ga oštrim tako da sam ga klao s tupo oružje. :joy: Pritom mi je mač pukao nakon borbe sa njim. Nastavim dalje nakon njega i dođem napolje po prvi put. Kišica mi lije niz čelo, bela košuljica se slepila za telo jer je mokra od kiše, bradavice se nakostrešile ko žmigavci od fiće na ovu hladnoću, može čovek kaput da okači o njih, i ispred mene… pa da ga nazovemo bonfire jer ne znam kako se ovde zove. :joy: Ali ja ne bih bio ja kad ne bih prvo onjušio okolo pa onda krenuo to da aktiviram. I iskoči mi neka džukela i bukvalno me ujela za dupe dok sam se okrenuo i bežao od nje da brže bolje ipak aktiviram bonfire. I ubije me… Ubije me džukela. Preživeo sam padre Pinokija sa toljagom od dva metra ali me satrla mehanička džukela level -2 iz jednog ugriza u debelo meso. Tako da sam morao da krenem iznova ali prečica je već bila otvorena, mač je iznova ceo i kontam kako funkcioniše repair, protrčim kroz ove minjone i počistim ih sve, dođem do te džukele i povadim joj sve šrafove i šklopucne iz dva udarca, koska joj se ogradila, dabogda besnilo dobila što me je ugrizla. I napokon aktivirao bonfire. Produžio dalje i sad već znam otprilike šta i kako, znam za special move I te stvari i lagano čistim grad i karneval. Stigao do drugog bonfire-a i sad da prezalogajim nešto pa da vidim da li mi se isplati da se vraćam ili da ležem da spavam za posao.
Inače za stil igre sam odabrao strength, golem sam čovek tako da balans i durability kod mene ne ne piju vodu. Pritom sve rešavam sa parry, dodge još uvek ne radim mnogo, videćemo za dalje. A i kul što sam igru započeo da igram baš sada kad je napolje otprilike isto vreme kao u igri pa doprinosi efektima i prska me kiša kroz prozor jer sam zaboravio da spustim roletnu, a u igri nema pauza. Kao da sam u 4d bioskopu.

9 Likes