Lies Of P World - Premiere Trailer / Day One Game Pass

4 Likes

Dosta zanimljivo se ovo cini , onako ambijentom malo podseca na The Order 1886.
Mogla bi da ispadne zanimljiva igra.

1 Like
2 Likes

Onako, izgleda mi nekako nezgrapno. Kao da je sa PS3 u najboljem slucaju PS4

:zap:

1 Like

Baš vuče na BB, ali se vidi da nije istog kviteta.

Svejedno će se igrati.

1 Like

Da li si igrao možda Mortal Shell? Zanimaju me utisci nekog ko je igrao jer ovo što vidim na netu ne može da mi stvori neku sliku. Ok, igra izgleda super e sad nzm kakva je sa gameplayom. Pogotovo jer je još jedan soulslike.

Mortal shell u odnosu na souls igre ti je kao kad bi tri sata igrao forzu horizon i onda upalio neku voznju na mobilnom telefonu.

4 Likes

ajao, a meni bas sedi igra na gamepassu, sve se mislim da je pokrenem, al preko ovakvog opisa se tesko prelazi… :joy:

1 Like

S tim sto sam namerno napisao Souls igre, Elden ring ni pomenuti :smiley: Ali stvarno je tako, Mortal Shell ima sve sto ima souls igra, ali je mobile game cheap level.

1 Like

Igrao sam ja Mortal Shell i ok je ako neko ne želi da se bakće i gubi vreme na Dark Souls jer mu je igra teška. Sa Elden Ring ne može da se poredi jer ipak ono čudo ima ogroman svet svašta nešto. Uglavnom fino je utegnuta igra, kretanje itd. E sad, ja sam igrao Dark Souls i igra mi je kul ali mi nikad u životu nije bila kao “Woooow” nego sam se više inatio da je pređem nego što sam zastao nekad i rekao “kako ovo dobro izgleda ili kakav je ovo bio epic momenat”. Elden Ring je puno lepša igra i bolje mi leži svakako, ali za nekog kome je sada malo mnogo da se lomi u igri poput Dark Souls-a, ovo mi je bilo ok isto kao što mi je bio ok i Lords of the Fallen. Ali ovo je ipak radio mali tim ljudi, a igra je dobila osmice uglavnom i nazvali su je prvi Souls klon koji je još i uradio neke stvari kako treba. Pa sad kako kome legne, ali vredi probati makar.

1 Like

Igrao sam Mortal Shell i moram priznati da je pomalo dosadna i repetitivna igra. Nažalost ovo potiče oz činjenice da se ima samo 4-5 oružija i 4 shell-a. Nažalost zbog ovakve ograničenosti igra ima jako mali obim i poteza na svakom otužiju i tera igrača da radi iste poteže stalno. Pritom su protivnici jako neinteligentni i osim jednog boss-a, ostatak je baš zaboravan.

Igra je lagana i daje igraču puno stvari koje ga mogu izvući, posebno u borbi gde se vidi da je zeznuo stvar, samo se skameni i sačeka da prodje udarac protivnika, onda opleti po jadniku.

Daleko lepša i bolja igra je Ashen, tako da je moja preppruka, probati nju. Chronos before ashes isto simpatično i bolje od ove igre. Thymesia je miljama ispred ove igre. Lords of fallen isto. Baš ima gomila igara koje vredi odigrati pre ove igre.

Za 8 dana izlazi Steelrising, tako da eto još jednog souls klona za razonodu.

2 Likes

Meni je sve jasno da su Souls igre popularne itd, i ajde drugi studio (jedan od 100 otprilike) uzme njihov koncept gde je teška igra, gde nema mape, gde svi ožive kad poželiš da odmoriš na bonfire i gde se probijaš do boss-a svaki put za novu šansu itd, itd, itd. Ali mi nikad neće biti jasno da neko kopira igru do te mere da im i font skinu sa sve komplentnim ui dizajnom i rasporedom informacija na ekranu. To mi je bukvalno smešno. Čak i ako je FS nešto loše uradio da ne možeš da se snađeš u meniju, oni i to iskopiraju.
“Ok” je (valjda) donekle uzeti taj gameplay koncept, ali onda napraviš nešto svoje. Ovako ljudi svesno pukli resurse na nešto što je obična kopija od samog starta. Zato su mi Lords of the Fallen i The Surge ok igre jer bar imaju svoj art style, neki svoj pečat, a ne ovde gde su i zvukove iskopirali. Kul mi je urađen svet u kome je igra smeštena, taj neki period, ali gledam gameplay i “ni da me dirne”. Ako bih ikad pravio neku igru, nikad ne bih hteo da mi to bude preslikana kopija postojeće hit igre koliko god ona popularna bila.
Ako bih baš bio primoran da koristim mehaniku i gameplay, onda bih je skroz izokrenuo u svom nekom stilu i prepravio bih sve što ja smatram da je komplikovano, nepotrebno ili visim kao grešku. Ali ovo slepo kopiranje mi je smešno i ne mogu da shvatim ozbiljno.

1 Like

Igra izgleda odlično, pašće igranje sa zadovoljstvom.

Avgust

3 Likes

Taman da se proba ali posto je Souls lika mislim da je slaba vajda od mene da cu je igrati.

3 Likes

Jel probao neko ovaj demo?
Hteo sam reply na temu…

Ja. Odlicna igra. Podseca na Bloodborne ali igra mi je bas po meri. Fenomenalno izgleda na Series X, hdr kida

2 Likes

Probao i ja, kao sto sam i mislio not my type of party po pitanju gameplay-a. Grafika prolazi ali na PS5 u quality modu primecujem ucitavanje objekata i realno prica me zanima tako da ce raditi youtube i kokice :grin: