Probao sam i ja, utisak je da je bloodborne sa aliexpresa. Nekako sve je za klasu ili 2 ispod BB ali prica izgleda zanimljivo.
Gameplay nije tecan, animacije (pogotovu roll animacija) su traljave. Uopsteno kretanje lika je sporije nego sto bi trebalo da bude. Hoce brz gameplay a lik spor?? Uspesan perry ne pruza satisfakciju kao u from soft igrama.
Skinuo sam demo. Sreca pa ima demo pa da likovi kao ja ne naprave gresku i kupe.
Konacno sam uspeo da zavrsim demo. U mojoj igrackoj karijeri ne pamtim da sam se ikad ovoliko mucio sa nekim bosom. Zajebao je Ishina iz Sekira. Juce nakon 3 sata efektivnog igranja, batalio sam. Danas od 18h igram i mislim da sam ponovio preko 50 puta, na kraju je faker pao. Citam po netu da je tezi od Melanije iz Elden Ringa. Sve u svemu, jedva cekam septembar jer je po meni ovo najbolja souls igra koju sam igrao.
Imam utisak da ova igra izlazi 10 godina
Nije lose, nije sjajno, igrace se.
Zašto pobogu nije sjajno lol.
ovo nije jos izaslo na gamepasu, tek 19?
Pa tad je release day. Sad je tek early access.
Super korisno, hvala
Moze da se igra već?!
Edit: može.
Jel ima neki day one update, ili može odmah ono što je bilo preinstall?
Trenutno nema day one update. Samo sam pokrenuo pre install.
Cujem da su bas teski bosovi, tezi nego u Soulsu… deluje kao da cu da skipujem ovo ipak. Juce nisam imao vremena ni da pokrenem.
Jebem ti lebac krvavi, ne mogu prvog bosa da predjem, evo vec mi cuka preskace. Nije ovo za mene.
Prvo sam odabrao “pogresan” build pocetni, imesto balanced koji mi vise odgovara, odabrao dexterity, dosao do prvog bosa, i nema sanse. Krenuo igru iz pocetka, sa balanced pocetnim buildom, dosao do bosa prvog, ma jok. Jeza i nervoza.