Ne daj boze da naprave nesto novo.
Tuga.
To Napokon Raziel
dve strane u svakom gejmeru
Zanimaju me kontrole, sve ostalo mogu da podnesem.
Ja ne mogu ništa
Ja ovo uzimam day one
@Akiris podrzi me buraz
Kultna igra, ali sam je igrao pre 100 godina, ti obavezno
Uglavnom uz remaster dolaze i savremene kontrole. Bar je tako bilo za Uncharted
Jeste kultna. Zato sam nekako vise ocekivao neki nastavak ili slicno.
Oni na ovaj način opipaju teren. To često rade generalno, izbace remaster i vide zainteresovanost mase i ako prođe kako treba onda dobijemo nastavak. Gomilu primera imaš tako, čak i Alan Wake, Darksiders 1 i 2, sad ne mogu da se setim svega na keca ali to ti je neki način na koji zarade koji dinar i ujedno vide da li vredi ulagati u nastavak.
Pa i nije im neko “pipanje” evo mene zabole za ove prekrecene igrice.
Da izbace nastavak kupio bih 1/1
Ja bih je igrao da je remake, ovako meh…
Iskreno… ja i ne znam sta je rimake, rimaster, remade… vise i ne znam koji su nazivi za prekrecenu staru igricu. Stvarno ne znam.
Znamsamo da me ne zanima nista sto nije novo i cao.
Ako od ovoga zavisi bilo kakav nastavak, pa ono u najboljem slučaju možda za deset godina dobijemo nešto. CD su uvek zainteresovani da naprave igru, problem je što su ključni ljudi vezani za igru i lore su razabacani po drugim studijima i skoro je nemoguće ih spojiti na ovakvom projektu. Čak i da krenu da rade nešto, pitanje je da li bi taj nastavak imao isti vajb kao prethodne igre.
Pa koliko je igra stara verovatno je vecina u penziji.
Iskreno ocekivao sam remake, ali cim sam cuo Simona Templeman-a (Kain), roletna. Day1 takodje.
Ovo ti je remaster, vidis i sam kako se na trejleru menjaju teksture sa zvrljavih na well, manje zvrljave.
Remake bi bio da naprave istu igru u Unreal 5 engine-u. I dalje bi to bila ista igra ali boy oh boy
Ma veruj mi opet cu da zaboravim. Zato sto me bas nervira sto to rade.
Bas sam voleo igru. Nadao se nekom nastavku, novoj prici.
Ma da razumem ja zasto. Da se ne lazemo igra je stara i vecina nas koji smo igrali smo “van igre”
Da sam klinac 2000+ godiste uzeo bih je 1/1
A oni i jesu ciljna grupa.