Deluje vajby i nostalgicno za ljude koji su igrali kako vidim. Might give it a try ako nekad izadje za GamePass fazon, ili ako bas nemam sta da igram.
Hack n slash, izumreli žanr. Sad sve što zamlati mačem je soulslike
I mene to smara. Mislim da je poslednji hack and slash bio DmC 5 koji sam odigrao i to je bilo sjajno. Souls igre smaraju nevidjeno a trpaju ih svuda od fantasy tematike do dzedaja.
Meni su to jedine igre koje bas volim za konzole. Nekako je meni konzola=hack n slash
Baš iz tog razloga me raduje ovaj Darksiders što najavljuju free upgrade za nove konzole. Prijaće malo da se vratim u jednostavnije hack n slash vode Inače Devil May cry 5 je odličan, ali mislim da mi se čak za nijansu više sviđa onaj DmC iz ps3 i xbox 360 ere.
Da li ste igrali Castlevania Hack and Slash igre iz treceg lica? Konkretno Castlevania Lords of Shadow? Isto jako dobre igre iz x360 ere. Ja sam takodje veliki fan hack&slasha, sto se kaze, samo klanje uz teski metal
Imam ih i sad u Library. Kad si već u fazonu samo prženice i metal, a voliš hack n slash, obavezno štivo ti je Brutal Legend ja mislim Takođe igra Splatterhouse gde prži metal dok kidaš sve oko sebe. I Evil Dead koji je toliko opičena igra, ko je igrao zna o čemu pričam Sve tri su hack n slash žanr.
Pažljivo s jednom od preporuka, Brutal Legend na pola odjednom postane real-time strategija. Zato se svi smorili i igra danas nije kultna, ko što su se svi nadali da će biti.
Nije izdržao Tim Šejfer, morao nekako da zabiberi slam-dunk postavku i upropasti stvar.
Nisam nikad igrao Legacy of Kain, nažalost, u to vreme nisam imao pristupa konzolama, ma koliko žudeo za njima. Danas je prekasno, igra mi izgleda zastarelo u svakom pogledu, proizvod svog vremena (pogle samo tu frizuru!).
Raziel je bio i za PC, cudi me da si to propustio.
Steta zaista za Brutal Legend, mada ne znam koliko je taj strateski element kasnije izrazen. Sta li sada radi Tim, nadam se na Pychonauts nastavku.
Ovo je bio slučaj i kod mene, ja ranih 2000ih nisam imao ništa da igram igre, ni pc, ni konzole. Sve što sam igrao sam igrao po igraonicama do jedno 2008. Tad sam tek dobio prvi pc i ps1, i posle 2011. kupio prvi xbox 360 tako da me je mnogo ovih legendarnih igara preskočilo u to vreme. Drugar je igrao svaki dan pa znam zbog njega jer mi je pokazivao te vampire, demone, anđele i sl iz raznih igara kao inspiraciju za crtanje jer sam samo to crtao u to vreme
Kao Backstreet Boys To je bilo popularno tada Spotovi na foru: glomazni ventilator ispred tebe, duva o raskopčanu belu košulju koja leti ko plašt iza leđa, tri trbušnjaka vire, frizurica ko otvorena knjiga na strani 50/100 bleji na sred glave iliti ko Mufasa iz Lion King-a. Good times…