[Leaked] Rogero CFW 4.60 - nije zavrsen

If you are gonna test this, bare in mind that you could brick. Hardware flasher is recommended. If not stay out of this for your own sake.

https://www.dropbox.com/s/ywybtlzyrc8iso5/PS3UPDAT_Rogero_CEX_4.60_v1.00.PUP

I’m posting this because the devs wont I don’t care what they think this wont work on multiman as you need to use on bdmirror to play games but irisman and gamesonic is perfect it works on all consoles no bricks or that ive tested it out on every console from 2006 till late 2010 and will install over any cfw I don’t care what devs and people or rogero think its time to release it it been out for 29 days now I know I will get stick for this guys but who gives a fvuk as my mate greg Rasputin said go for it

Source ps3hax, jos nije izgleda zavrsen a kako kazu nije fake, samo je procureo pre vremena, kao i Rebug 4.53 takodje…

Jos jednom na svoju ruku sve radite…

Cekamo da ga zavrsi totalno onda, valjda ce uskoro…

Ceka se Cobra edition, kao sto je 4.46 koji kazu da je najbolji Cobra mix CFW do sada…

Znaci cekamo neki Cobra mix :slight_smile: Kako god se zvao, ako je od cika Rogera, vrijedi cekati…

Cekamo Breba da isproba :smiley:

Jel misliš na rebug 4.46 ili? Planiram da ga nabacim ovih dana i to dex a iskren da budem apsolutno nigde nisam našao šta to konkretno cobra donosi. Drug nabacio ovaj poslednji rebug ali baš ima problema sa cobrom. Ne radi ccapi,webman itd. dok ne ugasi cobru pa se zato i lomim da nabacim 4.46 jer valjda i ovaj rebug od pre neki dan 4.53 ipak nije official nego leaked.

ne nego Rogero 4.46 sa Cobra 7.00 onaj koji je pravio Cobra developer, kazu da nema boljeg

Nadam se da mi neceš zameriti ako blago offtopicujem ali je ipak reč o rogeru pa da pitam kad smo već kod 4.46 ali bez cobre. Jel moguće da je otad nešto u vezi kontrolera menjano na firmveru? Naime to je bio zadnji cfw gde mi se kontroler normalno ponašao. Sad mi se stalno dešava da mi se diskonektuje kontroler kad god zavibrira u bilo kojoj igri bilo da je nakačen na kabal ili ne. Zato iskreno najviše i hoću da probam rebug jer sam na Rogeru 4.50 i 4.55 probao sve što znam, čak i na kompu menjao BT adresu kontrolera ali ništa ne pomaže.

ajde uzmi pokreni rogero 3.55 Downgrader pa lepo sa njime sidji na 3.55 pa instaliraj zeljeni Rogero posle toga, ili Rebug, pa vidi onda… ne bi trebalo to da radi, mada opet uvek je sve moguce :slight_smile:

Aj važi probaću noćas/sutra pa se javljam :slight_smile:

Vlado što li mi javlja iz xmba kad probam update

This update data is not supported on this system

?
Ista stvar i sa rebugovim 3.55 downgraderom.
Ne znam koji mu je kad sam već jednom išao sa 4.55 na 3.55, sada neće. Da li da probam iz recoveryja?

a kad si bio na 3.55 jel si uradio TOGGLE QA, tj QA flag… mada opet nebitno jer sa downgraderom moze da sidjes uvek jer se on prikaze kao 9.99 FW

ajd iz recovery probaj

Jesam radio pre par meseci 4.55 -> 3.55 toggle q&a pa onda 4.50 lagano i pre neki dan opet 4.55 lol ali uvek mi je radilo iz xmba. Aj probam pa javljam ako je brickujem xD

ma ne mozes, uvek ima resenje hehehe

Pa resenje je fleserom da se ispravi :slight_smile: ne bi trebalo da bude problema, ja sam navikao sve CFW da instaliram iz recovery znam da sve prolazi kako treba :wink:

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

Umalo sam zasrao u epskim razmerama.
Umesto rogero 3.55 nabacim rebug 3.55 downgrader i instaliram iz recoveryja. Pali se cfw,javi database needs to be rebuilt i trazi odma format harda.
Posle toga instalirao rogero downgrader ista stvar.
Tek kad instalirah ofw 3.55 pa preko njega rogero 4.50 upadoh u sam cfw.
Mislim nije frka i da nije htelo, imam root key ali opet bi morao preko linuxa da pravim image od 500 giga iako mi nije ceo hard konzole zauzet, osloboditi 500gb e to bi već bio problem.

Idemo dalje, ne odustajem dok ne nabacim reubg dex. Kad jedem vnago ima i tanjir da poližem :stuck_out_tongue:

Meni sve smrdi da QA nije bio dobar… Meni nikad nije potrzio to tako prilikom spustanja a svasta sam experimentisao hehehe

Sent from my Nexus 5

Pa ono ako je mene togle qa sa rogerovog threada na trotugi slagao da je odradio onda lažem i ja tebe. Mada pročitao sam u threadu na ps3iso za ovaj 4.53 rebug da ako se downgradeuje sa rogera 4.55 na rebug da mora format al smetnuo s uma totalno

Samo da javim da je gotovo. Jeste bilo mukotrpno u 3 lepe ali se isplatilo.
Webman za dex sa improved fan control mi je super. Manje bučna konzola a i manja temperatura u igrama. Integrisan spoof, tmapi pa bar 3 puta brzi i precizniji od ccapija. Integrisan Webman pa ni nema potrebe za stealthmanom jer ko što reče deank naj stealth od kreacija mu je webman. Nema freezovanja konzole sa onim alatima za gta kao na cexu a i bar za sada nema problema sa diskonektovanjem kontrolera.
Imam i cobra funkcije mada ko što rekoh ranije da me ubije neko ne znam koje su i čemu služe.
Sve u svemu jako sam zadovoljan rebugom 4.53 u3 i rogero me sigirno više videti neće :smiley:

Mora da ga probam čim ga odrade možda uspem da se izvadim iz onog sranja sa trofejima ,pošto su serviseri sa foruma odbili da mi rade servis na mom PS3 kažu da je suviše rizičan i komplikovan pa mora sam da se iskoprcam nekako ni ja neznam kako.