ali moras da formatiras HDD pre svega, znaci sve da unistis jer nece da ti se resi to ako ti neki od corrupted fajlova remeti trofeje, a desava se @celahudini
cek cek stavio si DEX verziju? Whyyyy?
koji model konzole imas?
I da ko jednom proba Rebug to je to, svaki drugi je posle smesan. Steta sto se tim raspao bukvalno, a ovaj mali habib samo srlja i nista ne radi kako treba, niko nista da udradi kako valjda, ovaj Joonie siroma se polomi da sredi svaki leakovan koji izadje :). A i ta tendencija da ima leakova je bas “slucajna”, kako da ne… Ne nego fazon nema ih, pa kao evo vam do pola pa se ****te, bukvalno
Pa kao poslednji webman ima bolji fan control na dex, a i najviše zbog onih mojih alata za gta 5 online varanje, netcheat i ostalo. Poslednjih dana mi bukvalno bruji konzola koliko je glasna, smanjim uveče ton na tvu zbog komšija na nekih 12 ali ps bučniji lol, mada ko mi je kriv što sam kupovao phat.
CechL04 mi je čini mi se.
Uglavnom mnogo bolje i brže pronalazi ovaj tmapi raspone gde su vrednosti a i same vrednosti koje posle menjam nego ccapi na cexu. A i bukvalno sam dumpovao nor i mogu da se vratim na cex bukvalno u 2-3 klika
I meni bezveze što ovako leakuju i jedni i drugi i kao nije oficijelni mada bolje i leakovan rebug/rogero nego official habib
aaaa dakle zbog toga, znam da kukaju na ccapi dosta… Elem ja sam i dalje na Rogero 4.55 nemam ni potrebe a ni vremena za menjanje, pre toga je bio Rebug 4.46. I od tada osedeh cekajuci njih ponovo… A ne da su mi se svidjale fore sa toolboxom nego ludilo. Webman nisam ni koristio, lakse loadovanje igara dosta, mada ja sam to sredio kod mene tako sto sam sa LastGame pluginom napravio shortcutove u XMB, samo pokrenem i teraj, nema ulaska u multiman, a varijanta broj 2 su PSN izdanja nekih igara pa i nemam potrebe za exibicijama :D, a online i ne idem uopste…
Meni se ranije nije svidjao webman jer je morala konzola da ima mrežno kablo a ovo sada laganica, jednom udjem u mm ako ima potrebe da mi patchuje 4.60 igre i više nikad, sa webmanom my games i tu je sve za sekund.
Dumpovao sam sa rebug toolboxom. Ovaj tutorial sam pratio. Vrlo jednostavno u principu