sa sajta Tiny Deal 4 kom za 3,33 dolara nisu jos stigle al rekli su da im treba oko 20 radnih dana.
Video sam telefone neke kineske i dobro mi izgleda ovaj Telefon na sajtu Tiny Deal al neznam da li se isplati i da li su ljudi imali slicna iskustva.Ako je imao neko slicno iskustvo i preporuku nek kaze.
Unapred se izvinjavam ako sam se ogresio o pravila X.Rep.zbog postavljanja linka i imena drugih sajtova…
u principu sve stize samo je pitanje vremena kada, sa aliexpress-a zna da kasni zesce, po mesec i po sam ja najduze cekao za neke stvari, a neke druge mi stizu za 10 dana, dok mi je neka futrola stigla za 3 dana od njih
iz USA stize za nedelju dana maximalno dve
UK stize za 7 tacno, 5 u glavnom
ostale EU zemlje 3 do 5 dana, maximalno 7
Pogledaj kako se kotira ova marka telefona na kineskom trzistu. Kod nas vlada misljenje da je njihova roba najgora, ali to je samo zato sto mi dobijamo robu koja je nama mozda cetvrtima ponudjena, ona najkvalitetnija je vec uzeta. Recimo Oppo telefoni su fenomenalni, kako kvalitetom izrade tako i performansama, ali i su im i cjene visoke. Dakle, moze kinesko, ali opet pazi da je to nesto sto se kod njih smatra kvalitet, inace ces i ti poceti da ih pljujes
Ja sam narucio grip za PS Vitu prije nekih desetak dana, a hocu i da narucim eksternu bateriju od 12000 mAh, da imam za sve prenosne uredjaje punjac, i ja sam se razmisljao, posto je cjena ovog eksternog punjaca oko 12-13 $, tako da ne ukazuje na neki vrhunski kvalitet.
Ja sam naručio EZ 3-in-1 Extension Kit za DS, da bi mogao da igram i GBA preko njega. Naručen je sa 3DS Flashcart-a. Stiglo je za tačno 31 dan. u minutu.
Kao što studio reče, zavisi odakle ti stiže proizvod, meni su slali iz Kine, pa je trebao 31 dan, sad zavisi od par stvari: datum kada naručiš, te praznici, itd.
Što se tiče telefona, deluje ok. Imaš i reviewove prethodnih kupaca. A pogledaj i po YT
I mene interesuje za Zavvi, jer sam tamo preorderovao Dark Souls 2, koji je obično prosek za slanje, ako neko zna? Jel šalju pre ili posle izlaska, ili to zavisi od igre do igre?
Ovo što sam ja naručio je bilo 15 Evra, sa nekim Trackingom, koji me je izašao 1 Evro, nije bilo nekog problema na carini, niti dodatnih troškova za dostavu.
Sad za igru koja je 40 funti ću tek videti u Martu (nadam se)
ja sam porucivao i po 400 evra posiljke, fora je da kada narucujete kazete da vam racun ne salju, ili da ga posalju na drugu adresu npr kod druga nekog, i da na carinskoj deklaraciji napisu da je vrednost 15-20$ i resen problem, i obavezno neka zaokruze i GIFT
otkud oni znaji koliko si to to platio tamo ako nema racuna?
Na deklaraciji pise lupam 50$ toliko brate placeno na aukciji npr… racun nema, nista nema, gift ne mora da pise, dovoljna je vrednost samo i to je to, do 100e se ne carini to provereno znam jer sam licno prenosio i bas sam pitao
takodje ako hoces da prenosis robu licno, izvadis iz originalnog pakovanja, ceo TV mozes da prenes jer je to npr tvoje licno i samo ga setas iz inostranstva do nas, da je u kutiji onda bi ti naplatili carinu
prolaze i na vise samo da se navede manja vrednost i da nema racuna, provereno ljudi, nije mi prvi put da porucujem, u sustini ja sve kupuuem online :D. Fiziciki idem samo za hranu i ponekad za garderobu, cak i to ide online sve