Pozdrav svima!
Dakle u ponudi imam Lg optimus 4x hd,iPhone 4s,Sony Xperia S pa me zanima koji uredjaj je vam bolji koristio sam iphone 4s ali jako kratko vrijeme mozda dan ili dva pa nemogu puno rec o njemu,jako se dvoumim izmedžu ta 3 uredjaja tako da svaki komentar je dobro dosao;)
Koliko para imaš da daš ? Imaju bolji telefoni od ta 3 da se uzmu.
pa planiram dati u tom cjenovnom rangu znaci kupujem preko oglasa mob jer su novi preskupi a preko oglasa dobijem pod garancijom za duplo manje evo primjera Apple iPhone 4s
Sve zavisi. Ja bih uzeo Lg optimus 4x hd, posto sam android fan. Iphone bih uzeo samo ako je jailbreakovan, u drugom slucaju ti ne vredi mnogo u zemlji Srbiji.
Prerpostavljam da si do sada vec uzeo nesto…
4S je sjajan telefon i tu ne mozes da pogresis, ali pod uslovom da ti ne smeta njegov sada vec minijaturni 3.7" ekrancic.
Xperia S je odlican telefon, ali njegovo vreme takodje prolazi jer se pojavio Xperia Z - moj licni favorit za 2013, telefon je brutalan. Takodje, cudan mi je dizajn kontrolnih tastera…
LG ne preporucujem.
E sad, ovo je malo nezgodan trenutak za kupovinu jer uskoro izlaze Galaxy S4, iphone 5S, kao i citava generacija Full HD telefona koji ce dominirati 2013 godinom, sa normalno mnogo jacim cipovima i quad core a suska se i 8-core procesorima. Dakle sta god uzeo bice vrlo uskoro deplasirano.
Pretpostavljam da imaš neki razlog zašto je tako?
Losa iskustva sa telefonima tog proizvodjaca… Losa izrada, apdejti jako retki. Ali 9-tka je dobra, nisi mnogo pogresio sigurno
Sad zavisi za sta ti treba telefon?Ako ga koristis radi igrica,gledanja nekih filmova,surfovanja onda Xperia S.
Ako koristis 'fon radi poziva,ako volis manje telefone,onda Iphone 4s.
Mada po meni najbolji od ova 3 je Xperia S.
I jeftinija ti je Xperia od Iphone-a koliko ja znam.
Prvi android telefoni LG-a su imali problema, ali sada je situacija vec dosta bolja. Slicno je i sa Sonijem. Sve ima svoje prednosti i mane.
Sad sam uporedio LG i Sony S, i cak sam i ja u dilemi. Sony ima 4.3 incha ekran, sto mislim da je taman, samim tim visu rezoluciju i bolju kameru. Ali LG ima jaci procesor i graficki chip. Mislim da bih i ja na kraju uzeo Sony, da biram izmedju ova dva
Uzeo sam Lg 4X HD telefon je brutalan ima Nvidia tegra3 sto znaci peru jezgru brutalni gpu i najkvalitetniji ekran na trzistu ukoliko mi nevjerujete evo uvjerite se sami jedan od najboljih ako ne i naj uredjaj 2012g pokrece ShadowGun THD bez ijedno trzaja svaka mu cast na snazi a isto tako morate zati da je lg prvi uveo 2x cpu kao i 3d bez naocala ovaj uredjaj je rame uz rame s S3 posto svi govore kok mu oneX nije blizu.Link za punu recenziju ovog divnog uredjaja
LG Optimus 4X HD P880 - Test mobitela - Magazin Mobil Media Online
Taj LG je jedan od boljih nema sta.Ali moje misljenje nije najbolji.Izvlaci ga Tegra procesor.Meni trenutno najbolji telefon na trzistu je Note 2 jer mini tablet i ima sve.
Koliko si platio taj fon?
Uredjaj sam olatio 4700 kn odi na valute i tam ces naci u eurima ili dolarima ovisi sto Odaberes.Na Lg sam se odlucio dosta tesko imao sam priliku birati izmedju S3 iPhone 5 i Ovoga Lga posto Su Cijene bile gotovo iste,iphone nisam uzeo iz samo Jednog Razloga a taj je razlog sto Sam odlucio preci Na android tako da Su mi ostali S3 i Lg,odabrao Sam lg jer sam dobio preporuke,a Uostalom S3 mi je bio zbilja prevelik odatle moja odluka,a To sto Se prica o novim uredjajima s osam jezgri stvarno a Dajte koga oni zavaravaju sto ce ti vise od 4jezgre moj Ima 5 racunajuci tegru naravno a Uz to Ima najjacu Bateriju u svojoj konkurenciji i ona Dura2 dana ako igram igre a koliko ce raditi onda s 8 jezgri po meni cca 15 cak i manje sati Totalno bespotrebna inovacija
A 4 jezgra nisu preterivanje? Pricamo o telefonu… Ne secam se koliko je jezgra imala nokia 3310, ali je radila posao
Pa ja imam galaxy s plus vec 2-3 god. I ne mislim menjati. Kupio sam Slll, i posto nisam video ama bas nikakvu razliku izmedju njega i ovog telefona, dao sam ga devojci(meni je prevelik). Mislim sve aplikacije sto rade na s3, rade i na ovom mom, iskren da budem, nisam primetio nikakvu razliku u brzini. Sto se tice igrica smatram za glupo ih igrati na telefonu(pogotovo kupovati telefon zbog igrica), po nekad mozda 10 min. Angry birds ili tako nesto, a to sasvim normalno radi i na ovom tel…tako da…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Naravno da je glupo kupovati telefon zbog igara ali ako vec kupujes novi telefon kupi neki jak zbog sledesih update-a.
Ja kada sam kupio X10 koji trenutno koristim bio je vrh kad je izasao i zatim su se pojavili novi modeli sa 512 rama dok X10 ima 384 Mb i time sam izgubio podrsku za novije update-e tj za 4.0.
Zato sam sad resio da sledeci telefon koju budem uzimao mora da ima najmanje 4 jezgra i 2 gb rama.
Jezgra na telefonu nisu isto sto i ona na kompjuteru/konzoli
A sta ces dobiti sa 4.0?
Znam to Ali opet boljece da radi telefon nece bagovati a i ako si video u Note 2 mogu da ti rade dve aplikacije od jednom.
Prvo lepsi izgleda telefona, stabilniji rad, brzi skrol, podrsku za nove aplikacije itd.
Brzi skrol…daj molim te…
Ja ne znam, je l’ ima neka aplikacija da ne radi na npr. 2.3?
Mozda deluje smesno ali tako je.Ja koji imam X10 na 2.3 i prijatelj Arc na 4.0 je razlika nebo i zemlja.U ovo ne racunam custom rom-ove ali i sa njima moj X10 stuca.
Inace npr na 2.3 ne radi Chrome koji je samo za 4.0 ja moram da instaliram flash da bi mi pustao klipove u pretrazivacu.Ima jos mnogo stvari.