Kupovina mobitela

Pa kao da svaki put moras instalirati flash. Instaliras jednom, i miran si 5 god… No dobro… Tebi pravi razliku…meni ne…i tako :slight_smile:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Pa da ja sam ti specifican po tom pitanju tehnike xD.Ja npr volim da telefon stalno updateujem da uvek imam najnoviju verziju itd itd. :wink: :wink:

I zato kazem da je bolje uzeti jaci telefon i duze ga koristiti nego uzeti slabiji i cesce ga menjati.Naravno ako vec oces da uzimas nove telefone.Ja posle 2 i po godine koriscenja X10 mislim da je stvarno vreme da ga zamenim sa necim mnogo mnogo jacim

Zavisi za sta koristis telefon. I mom dedi je dovoljan po njemu onaj sa kog moze da se zove. To je za njega vrh mobilnih uredjaja. Tako da eto ti zvucis kao moj deda. Svakome ono sto mu odgovara, ne znam sto si zapeo da ti ne treba, ne znam da li te je ovde neko prisiljavao, ako si shvatio nesto licno, ali ja to ne vidim.
A S3 ni meni ne odgovara. Mislio sam da ce mi biti ok kao nesto izmedju telefona i tableta, ali sam pogresio jer jednostavno koliko god ovi sad galaxy noutovi, s3 i sta god bili “phableti” kako ih zovu, jednostavno telefon bi trebao biti telefon, a tablet tablet. Ne znam zasto ne gledaju u pravcu Asusa sa njihovim PadFone-om, jer jedino tako bi jedan uredjaj mogao biti dva, inace sa “phabletima” ce vam uvek nesto faliti, previse je veliki da bi bio telefon, kad razgovaras drzis “crep” od 5 , 5 i po inca na uvetu, a kad ga kao tablet uporedis sa “normalnom” velicinom od 10 inca, izgleda ti skroz neprakticno.:slight_smile:
I tako, malo sam se zaneo, cestitam na kupovini, nemam iskustva sa tim telefonom, za ovaj trenutni mogu dati samo pozitivna jer je odlican, ali nije za mene.:slight_smile:

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Ne razumem o cemu pricas, valjda imam pravo da iznesem svoje misljenj, ili…!?
Mislim da smo decko i ja vodili normalnu diskusiju, sta kome odgovara…
Nah

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Planiram da uzmem neki android telefon a da ima dobar zvuk preko slusalica, razmisljam o kupovini HTC sensation XE (beats audio), jel ima neko iskustvo sa HTC-ovim telefonima sto dolaze sa beats audiom? Kakav je zvuk preko sluski… trenutno koristim Sony Xperia P i sennheiser CX 300II precision sluske al nisam zadovoljan nije dovoljno glasan kao Ipod.

Zvuk ne zavisi mnogo od telefona…samo trebas da kupis dobre sluske i bog da te vidi :slight_smile: Bolje nemoj kupovati telefon, vec uzmi neke sluske od 100e i da zavrsis pricu :slight_smile: Nevredi uzimati male sluske…kao sto ti imas, jer ako bi male sluske sa odlicnim zvukom, a da su pritom glasne moras izdvojiti dosta novca. Ja koristim AKG K451 i prezadovoljan sam…glasne su a pritom je cist zvuk

pazi na ipodu mi je super zvuk sa ovim sennheiserom, ali na na mobu nije to to cak je i bas slabiji dok na ipod touch ne moram da koristim bass boost jel posle pola sata slusanja zuje mi usi :slight_smile:

meni je zvuk uvek bio isti na svim telefonima kad sam koristio ove slusalice…a mnogo telefona je bilo prikljuceno na sluske…od nokije C2 pa do Samsung galaxy note 2

Planiram da uzmem neki android telefon a da ima dobar zvuk preko slusalica, razmisljam o kupovini HTC sensation XE (beats audio), jel ima neko iskustvo sa HTC-ovim telefonima sto dolaze sa beats audiom? Kakav je zvuk preko sluski…

Uz ovaj HTC vise ne dolaze slusalice.

Ja sam u HP uzeo neke bubice, i slusalice su fantasticne. Imaju ugradjen bass i poprilicno su jake. U svakom slucaju u Uscu su mi dali da probam preko nego sto sam ih kupio, tako da mozete da probate. Kostaju 1000 dinara, ali su mnogo mnogo dobre.

Ja,lično bi ti preporučijo tablet,Ja planiram da kupim Nexus 7 kasnije ove godine,jedini problem je to što ih još nema u Srbiji. :frowning:

Nexus 7 je u Srbiju stigao pre 3 meseca.

Hahahahahahahhahahahahhahahaha…hahahah…hahaha. Kad ga padobranci lupe to je kao niko.:slight_smile: Pa u prvu prodavnicu da si usao video bi ga na polici, svuda ga ima.:slight_smile:

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Pa dobro, nema razloga za takvim razgovorom.

Ja,lično bi ti preporučijo tablet,Ja planiram da kupim Nexus 7 kasnije ove godine,jedini problem je to što ih još nema u Srbiji.

7" je po meni premalo za tablet, ali to na stranu, decku treba telefon.