Prošle godine sam Fc24 platio na turskom nalogu (xbox series s) 1400 lira par dana nakon izlaska igre. Danas ulazim u xbox store spreman da preorderujem Fc25 kad ono 2900 lira. Da li mi ima nekog spasa i čemu ovoliki skok u ceni? Igrica košta oko 75 evra trenutno.
@padawan koliko otpeilike kosta crespo u Ultimate teamu? Napravio bih neki svoj tim, ali cisto da igram egzibiciono, od legendi ne bih imao nikog ne znam ni ja, psim crespa i lamparda
koliko para treba za to zadovoljstvo? pd toga mi zavisi da li da kupim novu fifu ili ne
dugo bas nisam, 11 godina
Uff brate, mislim da ti mozes da kupis samo FUT poene. Ne secam se da mozes da kupis i FUT coins-e kojim kupujes kartice na trzistu. Ali nisam igrao 2 godine, jedino ako se nesto nije promenilo, a ne verujem. Skup je to sport, batali. Bolje sacuvaj za AdBlue
nemoj mi ga spominjati
Eno ga auto u pezou pficijelnom, 3 dana dijagnostiku jos nisu uradili. Mora kao dijagnostika, 125€ prvo.
Oni kao ne znaju šta je, a ja sam kao iznenadjen da je crko adblue sistem
Protokol
Crespo je medju jeftinijim ikonama. U ingame parama, grind od mesec dana mozda i krace. Ali zavisi dosta od toga u kom trenutku ga uzimas. Na pocetku sezone, pa prvih dva-tri meseca, ikone su generalno skupe. Lampard je takodje medju najlosijim ikonama, tako da ces uz malo igranja sigurno moci i jednog i drugog da imas.
Ali, tesko je, mnogo teze od bilo koje Souls igre ili monster huntera. Kompetativno je strasno, sa izrazenim gambling aspektom, tako da zavisi dosta i od srece, a klinci rasturaju kako dobro igraju, mislim da je neki baseline kvalitet igraca otisao u nebo pre jedno dve sezone, sad svi konstantno pice skill poteze, ball roll, perfektne suteve i pasove… smorice te tako visok nivo igre, bices fodder ako nisi jako puno posvecen i ne vezbas par sati dnevno. Ne preporucujem ti da trosis pravi novac, cak i ako ga imas na pretek, jer je bezveze i sve sto izvuces za mesec dana je deplasirano, konstantno izbacuju svake nedelje bolje kartice.
Puno je “sadrzaja” u vidu objectiva, ima da se razbijes od igranja kao nikada u zivotu, sto je i problem jer malo vremena ostane za bilo sta drugo. Live service igre su u tom smislu tezak kanal. Znam da ti je sada neka generalna ideja da budes casual, ali “povuce” te.
Negde pocetkom leta, krece “festa” i na kraju imas tim sa “premium” ikonama kao ja sada
Was holding onto something
While you seem not to care
If all we were was nothing
Why does it hurt
So much, so much?
I’m feeling
So much, so much to say
If all we were was nothing
Why can’t I walk away?