Kupovina Fc25 (Fifa 25)

Oled tv od padawana kad vidi fifu

5 Likes

Brt, jeftinija je Alfa :grin:

2 Likes

ljudi, imam ogroman problem, kupio sam 22 ili 24 avgusta preorder preko kinguin sajta ( bio najeftiniji, proveren, dugo postojii ) preko paypala, onda sam provalio za kupovinu preko koreje i odma refunirao pare, na paypalu pise uspesno sve super, i kao treba da prodje 5-30 dana, pare ne stizu vec 20+ dana cimao banku, kazu da je refundacija otkazana, paypal kaze isto otkazana, a na paypalu pise da je uspesno refundirano imam i dokaze, da li ima nekog leka ili je ovo neki vid scama ili sta… paypal kaze takodje kao da je refundirao isto kad je i placeno i kao da su pare samo napravile krug, a banka kaze da je otkazana rezervaacija i da treba da su sredstva na raspolaganju, meni je stigao sms da su pare bile skinute ali niakda nisam dobio sms da sam dobio pare nazad, takodje u m bankingu nema transakcije ni da je skinuto ni vraceno…

Kakva je ovo poslednja recenica, jel imas transakciju ili nemas u evidenciii banke? Ako nema transakcije onda nema ni sta da ti vrate.

1 Like

Kada sam kupio, stigao mi je SMS da je skinulo nisam ulazio na aplikaciju, sada kada vrtim transakcije preko aplikacije uopste ne postoji transakcija izvrsena a po sms-u je skinulo po m-bankingu ne.

Proveri onda sa Bankom, ako nema transakcije nesto tu nije u redu i ne mogu da ti vrate pare cak i da hoce. Trazi izvod to treba da ti stize i na mail…

idem sutra da izvadim listing, banka tvrdi da je skinuto iz onog rezervisano kao i da je dostupan novac za koriscenje, e sad dal ce mi leci mozda ili to misle jos tada kad sam radio refundaciju ne znam, moram proveriti sutra ne vredi…

Koja je najjeftinija varinanta za kupovinu igre?

Da igram normalno online na svom profilu.
Imam sve platforme.

Nosilac na razmeni ili US VPN aktivacija na boxu, oba su 5.000 dinara. PC varijante ne preporucujem.

Vidim da ima za 60e xbox code global na cdkeys, nije ni to lose, mozda uzmem ovih dana

Ne treba ti global, US je 20e jeftiniji.