Kupovanje konzole i kupovanje igrica

Pozdrav,

Planiram da kupim Xbox series S, i zanima me kupovanje igrice preko storea. Iscitao sam vec gomilu tema i svakako i dalje nisam siguran da li je to zapravo moguce. Da li mogu placati mojom karticom ukoliko ne odaberem region iz USA?
Takodje videh da je neko na recenziji na youtube pomenuo da se odnedavno proveravaju i IP adrese i da ne moze vise ni da kupi preko USA storea igrice.

Znaci, kako ide ceo proces i da li mogu sa “naseg” regiona da kupujem igre bez nekih vecih problema?
Game Pass sam svestan da necu moci da kupim.

Hvala svima unapred

Au drug. Mani se amerike (USA). Svi smo u argentini jos odavno. Neki su u turskoj na odmoru, pa se vrate. Isčitaj lepo forum i shvatices da mozes i da kupujes igre, i gamepass, da se igras dosta jeftino a i da ti ostane visak para za lepo letovanje u Turskoj :slightly_smiling_face: jednom rečju - možeš sve što misliš da ne možeš :slightly_smiling_face:

1 Like

samo ovo i bez velike filozofije :smiley:

1 Like

A recimo da su mi sve to komplikacije, da li mogu da kupujem igre iz naseg store-a odnosno da li postoji nas store? Posto mi je svakako plan 2-3 igre max :slight_smile:

Ne postoji. Jedino da odes u neke nase radnje i uzmes fizicke kopije po tri puta vecoj ceni. Argentinski nalog nije komplikcija a igre su 250-300 dinara, ne racunamo nove. Plus imas gamepass koji ti je kao netflix za igre

1 Like