Koju fransizu bi ste ugasili,koju oziveli?

U poslednje vreme citao sam na gejmerskim sajtova kako diskutuju o tome koja fransiza treba u istoriju,a koju treba oziviti…I kakve su nam igre potrebne.
I eto ove teme…:smiley:
Pisiti da malo diskutujemo…:smiley:

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

Zar ih malo ima? :slight_smile:

Za gašenje: COD (mada ovaj serijal nikad neće da se završi), FF (isto kao i prethodni, jer se mnogo ljudi i dalje pali na ovaj serijal, iako odavno nije ono što je nekad bio, što ga je nekad proslavilo, već je postao jedan mnogo smoran serijal), Resident Evil (nakon 6, ovaj serijal treba poslati na večna lovišta, jer je ovo više bedno udaranje i pokušaj muženja već odavno mrtve krave koja se odavno raspala), Halo (počelo je da bude previše, ali zaista, community je sve gori, kampanje sve kraće i kraće, a dosadnije, jednostavno, vreme je da se završi), Assassin’s Creed (red je da se polako završava i da se spušta zavesa, jer se predstava odužila)

Za oživljavanje: Chrono serijal (nakon uspeha Chrono Triggera i Crossa, zašto nema još igara? O da, zbog *****og FF), Prince Of Persia (originalna trilogija je bila najbolja, i mogli bi nešto slično da urade, 2008 je bio ok, ali je bio prelak i nije bio taj isti osećaj kao recimo u drugom delu, prilikom skakanja sa zida na zid, pa protivniku iza leđi da bi ga zaklali, jednostavno, taj šarm i ta harizma je potrebna sad, ali neće da prave novi POP zbog AC, jer je manje-više ista igra, samo je u AC proseravanje otišlo u beskraj), Metal Slug (Why the fuck not? :)), Megaman (ali onaj pravi, hardcore, koji mnogi vole, 9 i 10 su bili korak u pravom smeru, ali nije to bilo ono kao kad se pojavio Megaman 2), stari Super Mario RPG

Ugasiti:
Halo, Tetris, Bejeweled, ANGRY BIRDS, Counter Strike, Cabela Fishing/Hunting, Pokemon, COD, Singstar/Karoke igre…

Oziveti:
Crash Bandicoot, Monkey Island, Road Rash, Streets of rage, Double Dragon, Micro Machines, Earthworm Jim, Crazy Taxi, Pitfall, Golden Axe, Battletoads, Syphon Filter, Contra, Need For Speed Underground serijal… Ovo je neko moje misljenje i ukus :happy Dodat i Metal Slug, kako to zaboravih?? Hvala killer-u :ruk:

Za oziveti se slazem , ali ugasiti igre tipa HALO i CS sry WHY za ostale se slazem doduse ali za te dve mislim da si pogresio u kucanju slucajno :slight_smile:

Daemon je izneo extra argumente i slazem se u potpunosti…:smiley:

@Stefy - Nije, nije greska :smiley: Jbg, ja ih ne varim nikako :slight_smile:

Za CS nemam pojma, ali meni je lično Halo 4 bio razočarenje, i korak unazad u odnosu na ono što je Bungie uradio. Prometheans su loša kopija Covenanta, Covenant je sveden od prave pravcate pretnje na pirate i idiote. Dovoljno je reći da nemaju pojma da govore Engleski u Halo 4, te nema onih psovki i opaski kada pobiješ stotine Gruntova, ili pretnje Elite-a pre nego što te raspori sa mačem.

Zatim užasan dizajn nivoa, sa minimalnom slobodom, Legendary je bedan u odnosu na prethodne delove, i kao što je valjda iKaran rekao, te “sterilne” boje su me bole u oči. prva misija u Halo 3, ti si u džungli, skačeš bukvalno po drveću i šunjaš se da ne probudiš Gruntove i upozoriš ostale protivnike.

Ali mi je najgori AI. Nakon Halo 2, gde su mogli *****i Flood-ovi da ti okupiraju tenk i njime pregaze, i to na Normal težini, mi smo dobili ovo, debilne Prometejce, čija je jedina taktika da se teleportuju sa jedne pozicije na drugu, i povremeno te sa kilometar smaknu sa snajperom, i nesposobni Covenant, koji manje-više pobije polovinu svojih jedinica pre nego što stigneš do njih.

Čekam da vidim šta će 343 raditi sa sledećom igrom, ali bolje da su napravili nešto novo, ili novu trilogiju, sa novim likovima, a da su ostavili Master Chiefa na miru, da se odmori. Dovoljno je uradio za univerzum i Gaming industriju.

Nista ja tu ne bih dirao :smiley:

Treba ugasiti Half-life! Oh, wait… :doh:

Nevjerovatno, ali niko se nije sjetio Contre :wink:

Jesam ja

Ove simulatore treba sve pogasiti…Goat simulator WTF ?! Sta je sledece ? Simulator Simulator ? :smiley:

EDIT:

OZIVETI RED DEAD REDEMPTION !

oživeti: Parasite Eve,Fatal Frame,Dead Space(mada mislim da nije mrtav)…
nikako gasiti RE serijal,mislim da ne treba odmah gasiti serijal posle određenih loših poteza,slažem se za RE6 i RE ORC da su dno,ali nekako sam vezan za naslov još od PS1,
gasiti:ima mnogo toga ali mislim da serijali više nisu kao ranije koji se i danas pamte,danas igre imaju lošu ili konfuznu priču,ili se svode na pucaj u sve sto mrda…

Red dead redmption ozivjeti

Nisam znao da se pod jednim dijelom podrazumijeva franšiza o.O

Pre Redemption-a je izasao Red Dead Revolver, tako da nije jedan deo…
Red Dead - Wikipedia, the free encyclopedia

Red Dead je franšiza, Redemption je druga igra u franšizi. I meni nedostaje.

Zar nije bilo reči da već rade na nastavku?

Bilo je reci ali iz Rockstara cute kao zaliveni…:smiley:

Pa to, znači da nije baš “mrtva”, pa da joj treba oživljavanje :slight_smile: