Koju fransizu bi ste ugasili,koju oziveli?

Pa nije…
Dobro ljudi mozda neznaju da se krcka nastavak mozda nisu pratili nista strasno…:smiley:

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

Iskreno ne bi ni jednu fransizu ugasio, sve one imaju svoje igrace i svima neka odgovara. Ali bi oziveo na primer Auto Assault i ostale vehicular combat serijale, mislim da imaju ogroman potencijal i da im nije dato dovoljno vremena se razviju, evo pogledajte na primer svetski poznate igre World Of Tanks i World Of Warplanes, to su jedine igre te vrste koje su izasle zadnjih godina i svi ih igraju. Ovo nije fransiza ali bih rado video vise post apokaliptickih igara, i igara iz srednjeg veka, ili cak i zamisljenog srednjeg veka kao sto je Skyrim, jer realno gledano, ova dva zanra jedino Bethesda radi kako treba trenutno.

Treba ugasiti Devil May Cry i Ninja Gaiden…živi dokaz da Japan stvarno ne poznaje granice u ačivmentima a i stvarno su mi već dosadile.
edit : viška riječi, ukinuo “ja”

DmC? Novi DmC? … Pa drug, ako ti ne znas da dobijes ‘achivement’, ne trebaju oni gasiti serijal, vec ti trebas nauciti igrati :stuck_out_tongue: :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Stalker 2, ako njegovo ozivljavanje dozivim bicu najsrecniji covjek na zemlji. Jos ako izadje za konzole, uh

Treba oziveti Legacy of Kain serijal, cudi me da to niko nije pomenuo do sada :smiley:

I concur :slight_smile: Ovih dana baš igram CoP i veoma sam se uželeo celog Stalker sveta, uf kakve su to igretine bile, a i sad su!

Sent from my LG-E988 using Tapatalk

treba ugasiti <insert name> bird fransizu

Ahahahaha

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

sudeci kako se zoves na forumu, verujem ti svaku rec :smiley:

Ja bih isto voleo da ugledam Stalkera 2, ali samo ako bi ga radila originalna ekipa sa sve Grigorovicem, Maksimcukom i Siskovskim zajedno. Ali s obzirom da je tako nesto skoro nemoguce, najbolje bi bilo ne davati serijal u tudje ruke.
Iako fransiza nije zamrla voleo bih da vidim i nov Alien vs Predator FPS, ali da ga rade ljudi koji su radili AVP2 i Tron 2.0
Voleo bih i Shenmue 3 da vidim. Od starijih naslova, voleo bih i novu Streets of Rage igru (jedna zanimljivost Fighting Force je inace trebao da bude Streets of Rage 4, ali Sega nije dala ime zbog odluke Core Design-a da igru izbaci i za PSX i N64)
Za kraj najvise od svega bih voleo Lock On 2 sa svim dosadasnjim DCS World modulima, … lepo je sanjati :slight_smile:

Kad malo razmislim, vecina popularnih fransiza zivi i dalje u ovom ili onom obliku, retko koja nije rimejkovana, rimasterovana, reciklirana u novim enginima i uproscena novim mehanikama za generaciju X, tabletizovana.

But wait! Ima tu nekoliko bisera iz novije istorije, koji su u “cvijetu mladosti” otrgnuti iz industrije - i zamenjeni daleko losijim alternativama.

Prvo, Warcraft 1, 2 i 3: zamenjen je MOBA limunadama, koje su se probile cak do Olimpijade. Prosto da se postenom coveku okrene zeludac.

Quake/Unreal Tournament: nedostaje nam jedan takav arena shooter u danasnje vreme. Voleo bih da svi military shooteri nestanu u plamenu. Apsolutno SVI.

Industrija je umorna od silnih nastavaka i HD rimejkova. Beskrajno recikliranje nije lose, ali realno, jako je malo novih ideja, jako malo kreativnosti i rizikovanja. Vise od ozivljavanja ili gasenja fransiza, voleo bih da vidim neki novi, originalni IP.

Jel tu spada i Titanfall? :stuck_out_tongue: Military shooteri ce prirodno da uspore, setite se samo kad nismo mogli da disemo od ww2 igara, a sad ih nema nigde. Vec sad opstaju samo CoD i BF, a i prema njima raste animozitet i zamor.

Voleo bih da naprave neku dobru Star Wars igru, vec dugo nisu. Bas mi bilo zao kad je stao razvoj na 1313.

Čekamo E3, da vidimo nešto novo u vezi onog Deala između Disneya i EA

Imam osećaj da nema od toga ništa…

Sent from my LG-E988 using Tapatalk

Što? Ima potencijala: KOTOR 3 u izradi BioWarea, Battlefront 3 u izradi DICE-a i Republic Commando u izradi Viscerala… Ima potencijala, i to mnogo, već je potvrđen Battlefront, ali mislim da nije rečeno ko radi na njemu, da će biti više infoa na EA konfereniji na E3

Ugasio COD…
Oziveo legendarni Rage a i Doom…

Doom je već na oživljavanju :slight_smile:

Majstore aj ti is***aj cigli ko ja što sam za glupi DMC 4 i futavih 950 G, a onih 50 sto je ostalo mi treba sigurno 3 dana zivota da pređem Tower sa S ocjenom na kraju a ne pada mi napamet tako da…gašenje.

Sta ces, nije za svakog 1000/1000G. Kao sto neko napisa u nekom postu iznad, i ja bih mnogo voleo da vidim ozivljen Legacy of Kain serijal. A prvo bih ugasio CoD serijal, sve “novine” koje oni izbacuju svake godine normalne igre dobiju sa updateom. Toliko dobrih FPS igara skoro da nije videlo svetlost dana jer je narod navikao na mainstream brainless shootere.