Mislim da je svuda ista prica. Ali ako vam nije stala krava na rep sacekajte malo. Da se sve iskristalise da vidite sta se napraviti moze i za koliko para.
poz,vracam se na stare telefone sa tipkama,nmg vise na touch screen da se mucim,em kabasti,em kad ti ispadne mos se slikati,em bateriju moram da punim svako vece,za****…
elem,hteo sam da uzmem Nokiu neku polovnu,a najverovatnije ce biti N95 8GB ili N96,jos nisam odlucio,ali cujem da je N96 ustvari losiji telefon i losa kopija N95 8GB,i preporucite mi jos neki ako imate ideje 
Ako se vec vracas u nazad na te telefone onda preskoci N seriju. To su uvek bili kanta telefoni, skupi i popularni. Drzi se iskljucivo E serije.
Mnogo je bolja i brza.
Ili uzmi novi model, Nokia 515.
Nokia 515 - Full phone specifications
Kako mozes reci na primer za N95 da je kanta?
Ne znam kakav je utisak uzivo, al’ ovaj lepo izgleda na slikama. Ima minimalisticke linije, sto licno volim.
ni ja ne kontam kako je N95 kanta,ja otkad znam za njega cujem samo reci hvale… 
Meni su uvek bili ti iz N serije kante za date pare. Kvalitet izrade ne moze da se poredi ni sa jednom E serijom. Uvek je E serija bila kvalitetnija a i brze je radila.
da su skupi jesi,to se potpuno slazem,pogotovo N96 koji je losiji od N95
a koji bi mi preporucio iz E serije,koji je najbolji ?
nokia e72
E ljudi kakva je lumia 520? Mogu da je uzmem zeni za dinar pa reko utisci i to. Uzmite u obzir da se ona nece igrati na njoj. Mostly pozivi poruke net mail, znaci cisto poslovno
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Ja sam uzeo zeni taj telefon, dizajn je super (crvena pozadina za zene naravno
), kvalitet izrade takodje. Sto je meni najbitnje, telefon ne moze da uspori jer Windows Phone 8 nije tako zahtevan kao Android pa da na slabijim uredjajima (slabijim specs) usporava. Kvalitet razgovora je takodje dobar, kamera je solidna.
Po meni, za manje pare (nevezano za 1 din, nego pricam uopsteno o njegovoj ceni) ne moze se naci bilji telefon. Znaci, svaka preporuka za kupovinu…
N96 izbjegavaj u sirokom luku, jednom sam pljunuo 300e za njega, najvece smece od telefona koje sam u zivotu imao. Nakon svih iPhone i drugih touch telefona, na kraju sam se vratio na tipke, i to ne meni najdrazi telefon, Nokia 6300. Jedan od najljepsih telefona koje sam posjedovao, minimalisticki dizajn, i sve sto koristim na telefonu. Zamjenio bi ga eventualno za 6700.
E seriju nikada nisam koristio, pa ne mogu reci, ali cujem da su pouzdani i kvalitetni telefoni
Ja za E seriju mogu licno da potvrdim da su odlicni. I zena i ja smo imali i svi su bili savrseni. Ja sam E61i koristio kao sluzbeni telefon i rabio ga nemilice 5god i on jos radi besprekorno. Samo sam zamenio bateriju.
mhm,a N97 ?
jel vredi 50e da dam ?
Ne ![]()
oke,nasao sam 2 ponude
n95 8gb-4000din
e72-55000
tako da cu veceras odluciti definitivno,hvala na odgovorima
Nexus 5 dosao u Srbiju, ali skup, 55 hiljada. Cekam ja da on dodje oko 45, tad pazarim…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2