Ja bih ti preporucio za S2 plus ili neki S3 ako nadjes
Srecno!
Jeste primetili koliko se pojavilo kineza kopija. Juce sam drzao HTC One i izgleda dosta uverljivo. Isto tako sam video Samsung S3 koji bukvalno na prvi pogled ne mozes da provalis koliko su ga lepo uradili. S3 se krece oko 150e koliko sam video. Pravili su i neke iphone kopije ali nisu tako dobro ispale i vidi se cim se upali.
eee sto se tice kineskih kopija iphone-ova, nikad necu zaboraviti onu devojku na nasem najpopularnijem iphone forumu. Tamo negde krajem 2008. godine kad sam uzeo iphone 3g, i uclanio se na forum, neka devojka pise kako itunes ne vidi njen iphone. I sad nastane diskusija o tome, svi vec tada vicni clanovi se bacaju da pomognu sa kojekakvim solucijama, medjutim bezuspesno. Devojka kaze uzela u BG-u iphone 3g platila 650e, dobila sve u fullu, ali jednostavno nece. Dok je neko nije pitao sta je sve dobila u pakovanju a ona je izmedju ostalog napisala da je dobila bateriju u telefonu i jos jednu rezervnu. Mozete zamisliti reakciju clanova na taj post, a bogami i injenu reakciju kad su joj objasnili da iphone nema rezervnu bateriju… beda
Predomislio sam se za iphone 5, ostajem za sada na S3, cekam novi model iphone-a pa cemo videti…
E jbg, zato ja pre kupovine uvek lepo pogledam sve na netu i yt o tom telefonu ili pogledam uživo ako ga neko od rođaka/drugova ima. Ali za 650 evra, nije valjda ušla u prodavnicu i uzela onako neplanirano?
jbg, 2008 godina. Ako ga nisi kupio nisi mogao da ga drzis u ruci. Sacica ljudi u srbiji je imala tad iphone. a kopije nisu bile toliko rasprostranjene. I devojka kontala da je sve legit cim toliko kosta. Ali to stoji, fala bogu pa proversi…
@akiris ja se bas vratio sa s4 na iphone pre 2 dana,trenutno sam u legali dok ne izadje iOS7 JB a do tad me ovaj njih app store odlicno sluzi jer nema sta nema
i ja sam mislio da sacekam ip5s ali kad sam video da ce promeniti samo gpu dok ekran,cpu ostaju isti + onaj glupi budzet iphone nece izgledati ninasta…
Realno kad mogu samsung, HTC, LG… Da prave nisko budzetne telefone sto ne bi i apple, ako nista izlazice softwareska azuriranja kao i za skuplje modele sto je plus sto je najveci problem drugih proizvodjaca i Android OS-a.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da ste u pravu sto cekate taj 5s ili kako se vec zove. Samo neka poprave to sto se ovaj crni kruni pa je dovoljno. Peticu treba preskociti posto ide sledeci.
upravo to. jos kad bi ubacili 4.7’’ milina. Jedan od razloga zasto mi se ne vraca sa S3 na iphone…
Jedino sto ja stvarno ne volim preko 4.3" Sve sto ne mogu da koristim jednom rukom i da mogu da dohvatim svaki deo ekrana palcem kada normalno drzim tel. to mi odgovara. Ali mislim da ce biti dobar taj 5s uvek je s 5x bolji od osnovnog modela.
Slazem se, to za palac treba da bude definicija telefona i razlika od tableta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sony Xperia P ?
Imam ju i odlicna je 
Nisam siguran koliko ovo ide u offtopic, ali da li neko zna dobar sajt za kupovinu i prodaju telefona ( polovnih ) ? Samo da nije Limundo/Kupindo jer je veoma nepouzdano.
Slab sam sa kesom da iskesiram 400 do 500 evra na novi phon.
Najbolje ti je da pogledas oglase na mobilnisvet.com
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Na kupujemprodajem imaš pouzdanih prodavaca, što i možeš videti po tome koliko su dugo na site-u i koliko imaju pozitivnih ocena tj da nemaju negativnih 
p.s. Razmišljam da pazarim nov telefon u narednih mesec dana (drug je već rezervisao moju SIII da uzme) pa me zanima šta mislite o LG Optimus G Pro E985?
Odlican telefon! Fina izrada, S4 Pro SoC ali samo mi se ne svidja, generalno, LG UI. U principu Nexus 4 i on su identicni pa sad vidi cjenovno sta i kako (ako vise volis stock i custom-izaciju telefona)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Velicina ekrana mi je i privukla paznju kod tog uredjaja, a s obzirom da je u cenovnom rangu sa S4 kontam da mi je LG bolja kupovina… 
Ok, pogledacu. Jedino ne znam kakvo mu je staklo, nigde ne pise da li je gorilla glass…
Neko je pitao gde moze da kupi polovan telefon , pa mali oglasi na mobilnisvet su ti veoma dobri. Imas dosta polovnih na kupujem prodajem , e sad ne znam da li jos ima onih likova sto donose telefone iz Madjarske. Ja sam tako uze pre 2 godine kod njih za 60 e manje.
Dobro izgleda ovaj LG , tu je negde u rangu sa S4 , HTC One i Iphone 5 (i nemojte da me prozivate kako je iphone bolji od ovih pored navedinih) . Sta god da kupis neces se pokajati
Sjajno!