I ja imam PIONEER DVD-RW DVR-116D, nije zatajio niti jednom! Ali sumnjam da sada može da se kupi neki od modela iz serije 100!
Svaki koji ima mogucnost dvd +r dl.
Ja imam nekog Pioneer-a od pre 5 godina i dan danas sljaka bez problema a narezao je cudo razlicitog medija.
Ljudi sta mislite o ovom sto je reko @prototype ITsvet.com :. NEC AD-7240S - Opti?ki ure?aj - cena cene cenovnik cenovnici
ja bi uzeo njega ali izgleda uzimam notebook pa mi netreba a ako ne uzem uzecu taj ili neki pioneer ili lite-on
Da li je proveren?
mislim da se radi o legendarnoj 108-ici. u nju i cipelu da ubacis procitace je
Ja imam isti taj rezac i nemogu da izaberem booktype…tj ne mogu da stavim DVD+RL ili kako vec…jel to tako treba da bude ili je neki problem kod mene??
PIONEER DVD-RW DVR-116D
Ljudi imam problem za rezanjem igara.
Posedujem pioneer 111 dvd rezac.
Radim sve po uputstvu sa ovog foruma(imgburn,verbatim,2.4 brzine,itd…)
Prvu igru sam narezao bez problema.
Drugu kad sam krenuo da rezem izbacio je “Set LO Zone capacity failed, reason: power calibration area error”
Da li neko zna u cemu je problem i kako da ga otklonim?
Bender ja ti savetujem da prvo izguglas firmware za tvoj rezac. Apdejtuj ga pa vidi da li imas isti problem. Verujem da ce nakon apdejta biti sve ok.
Ne znam koji medij koristis ali ako vec nisi, koristi Verbatim DVD-ove. Ja licno i sa Maksvelom imam odlicna iskustva. Tacnije ni jedan disk mi nije puko ikada… bilo da sam rezao na Ver. ili Max. ali mozda tvoj rezac ne trpi odredjeni mediji. Ko zna.
Probaj da ocistis dvd sa onim diskom sto ima cetkice.
Inace vidim da dosta ljudi ima problema sa rezanjem. Anyway… ja imam LG DVD rezac oznake:
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H30N ATA Device
Imam ga vec neke dve godine.
Eto ako ce vam to nekako pomoci ako se odlucite za kupovinu novog dvd rezaca ili vam apdejt firmware-a ne pomogne.
Problem sam resio update-om firmware-a
Hvala na pomoci!!
Ziveli !!!
Izgleda da je problem samo privremeno bio resen,opet su poceli da mi pucaju DL dvd-ovi
Izgleda da je moj peeonir na zalasku karijere
Koji bi rezac preporucili?
Gledao sam ovaj ITsvet.com :. LG GH22NS40-RBB - Opti?ki ure?aj - cena cene cenovnik cenovnici drugar ga ima i kaze da mu jos ni jednom nije pukao dvd.
Pioneer 216-D bih ti preporucio.
Imam ga vec vise od godinu dana, duze malo od Xboxa, i mogu reci da je fenomenalan. Od svih padova (kada sam otvarao kuciste, moja krivica), i posle 3 pada nije vise hteo da mi zatvori DVD (oce otvori, nece zatvori), samo ga malo gurnem i on automatski ubaci. Ali poenta je, ni jedan DL disk mi nije pukao, a rezem igre na 4x.
A bas taj rezac na benchmark forumu mnogi pljuju.
Ajde jos neki odgovor,da cujem misljenja…
Stvarno? Ja koliko vidim na benchu resavaju samo probleme za koje resenja imaju na googleu. Cim sam postavio nesto sto nema na googlu nema pametnica da se jave ^^
I ja sam srecan korisnik Pioneer-a 116D, nijedan disk mi nije puko, svi su citljivii traje mi vec 2 i vise godina.
Imam Pionir rezac vec 3 godine,nije me izneverio sve do sada.Prestao je da reze DL diskove pa sam mu dodao jos jednog komsiju.Sada koristim taj dotrajali Pionir za rezanje obicnih diskova i citanje cdova a ovaj novi LGiev za rezanje DLa.
Poruka>ako vas rezac krene zezati sa rezanjem odma menjajte da ne bi ko ja pukli 5-6 DL dok skontate da je dotrajao
ljudi treba mi hitan odgovor ima li neko pioneer 111d i dali reze dvd dl??
znam da je reko kicba da ima ali da nije hteo da reze dvd dl ja (ako reze dvd dl) cu nabaviti koriscen 111d for free tj zamenim se nije vazno nego vazno je dali reze dobro igre za x360
ja neznam koliko je to tesko otici na google i ukucati oznaku rezaca i dobiti kompletnu specifikaciju trazenog uredjaja! evo samo za tebe posao od 5 sekundi:
Ja imam problema sa tim rezacem,svaki drugi dvd dl pukne,pozajmio sam od druga neki noviji LG rezac i rezao je bez problema,mislim da su generalno 111d losi za dvd dl diskove,jos sam na par mesta procitao ljudi da se zale,preporucio bih ti neki noviji sata dvd rezac.